Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 15

Bavarijoje – „Žalgirio“ laukianti klampynė: didžiausia grėsmė ir L.Lekavičiaus korta

Penktadienio vakarą Bavarijoje – žūtbūtinis Kauno „Žalgirio“ mūšis prieš šį sezoną kartą jau įveiktą Miuncheno „Bayern“. Linas Kleiza šioje Lietuvos ir Vokietijos taurių čempionų akistatoje prognozuoja žaliai-baltų pergalę.

„Laukia klampios rungtynės, nes pergalės reikia abiem klubams“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza.

Po iškovoto Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) titulo du pralaimėjimus Eurolygoje prieš Pirėjo „Olympiakos“ ir Tel Avivo „Maccabi“ patyręs Kauno „Žalgiris“ atsidūrė ties bedugnės riba siekiant vietos turnyro įkrintamosiose – savo sąskaitoje turi 11 pergalių ir 17 pralaimėjimų.

Vos viena pergale daugiau turnyrinėje lentelėje turi buvusi Andrea Trinchieri komanda Miuncheno „Bayern“, kurią šį sezoną treniruoja ilgametis Madrido „Real“ bosas Pablo Laso.

Imago / Scanpix nuotr./Pablo Laso
Imago / Scanpix nuotr./Pablo Laso

Praėjusią vasarą Vokietijos klubą paliko ne tik A.Trinchieri, bet ir žaidėjai Cassiusas Winstonas, Žanas Markas Šiško, Augustine'as Rubitas, Zylanas Cheathamas, DJ Seeley, Corey Waldenas, Othello Hunteris, Paulas Zipseris ir Ognjenas Jaramazas.

„Bayern“ naujokais tapo Carsenas Edwardsas, Sylvainas Francisco, Leandro Bolmaro, Dino Radončičius, Devinas Bookeris ir Serge'as Ibaka.

„Kaip matome, nėra taip paprasta net ir tokio kalibro treneriui, kuris dešimtmetį vadovavo „Real“, ateiti į klubą ir padaryti kažkokį stebuklą per 6-7 mėnesius. Tokių atvejų yra buvę tik vienetai, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė krepšinio agentas Marius Rutkauskas. – Komanda nėra visiškai nauja, bet pakitimų sudėtyje buvo daug, tad reikia laiko įsibėgėjimui. Įdomu bus pamatyti kaip „Bayern“ seksis kitame sezone. Jie (klubo vadovai – aut. past.) turi kantrybės, žmonių paprastai nemėto, tad Pablo, manau, ten išbus 2-3 metus. Kitąmet vaisiai gal bus saldesni, o šis sezonas klubui yra tarsi įsibėgėjimo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius