-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 06 23

Be kelio atgal: N.Calathesas ir „Barca“ jau derasi dėl kontrakto nutraukimo

Kitą sezoną „Barcelona“ atakoms greičiausiai diriguos kitas įžaidėjas – pranešama, kad Nickas Calathesas pradėjo derybas su klubu dėl kontrakto nutraukimo.

„Mundo Deportivo“ žurnalisto Jose Ignacio Hugueto teigimu, nei graikas nori likti Barselonoje, nei „Barca“ nori išlaikyti graiką, tad abi pusės pradėjo derybas, per kurias turi būti išaiškintas kompensacijos dydis dar vienerių metų kontraktą su Katalonijos klubu turinčiam įžaidėjui.

J.I.Hugueto žiniomis, N.Calatheso agentas Panos Kapazoglou jau sulaukė klubo kreipimosi, kuriame teigiama, kad „Barca“ ketina atsisakyti jo kliento.

Graikijos žiniasklaida teigia, kad agentas iš Barselonos klubo prašo net 1,5 mln. eurų, bet „Barca“ tiek mokėti neketina ir ketina nusiderėti.

„Mundo Deportivo“ žurnalisto teigimu, N.Calathesas skundėsi dėl Šarūno Jasikevičiaus metodų jau keletą mėnesių, o pastarosiomis savaitėmis santykiai tarp vyrų galutinai pakriko. Ypač prie to prisidėjo nuotrauka, kurioje Šaras užfiksuotas su kitu panašaus profilio įžaidėju Tomašu Satoransky.

„Twitter“ nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Nickas Calathesas
„Twitter“ nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Nickas Calathesas

N.Calathesas Barselonoje žaidė pastaruosius du sezonus. Praėjusiame sezone Eurolygoje jis rinko po 7,3 taško, 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir 11,8 naudingumo balo.

J.I.Hugueto teigimu, Graikijos rinktinės įžaidėjo situaciją jau seka Stambulo „Fenerbahče“ ir Tel Avivo „Maccabi“ klubai. Į ilgamečio Atėnų „Panathinaikos“ generolo medžioklę gali įsijungti ir amžinas „žaliųjų“ priešas Pirėjo „Olympiakos“, bet tik jei Tyleris Dorsey nuspręs pasukti į NBA ir atlaisvins vietą sudėtyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius