Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 06

Berlyno klubas trina rankas dėl stipraus ir greito lietuvio

Berlyno ALBA džiaugiasi, gavusi pajėgų naujoką – buvusį Vilniaus „Ryto“ puolėją Roką Giedraitį, su kuriuo Vokietijos klubas sudarė trejų metų sutartį.
Rokas Giedraitis
Rokas Giedraitis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Nors „Rytas“ turėjo galiojantį kontraktą dar metams su R.Giedraičiu, Vilniaus klubas nusprendė paleisti vieną iš savo atakų lyderių.

Realu, kad „Rytas“ už R.Giedraitį gavo išpirką, kaip realu ir tai, kad ALBA išleido panašią pinigų sumą, kurią gavo už Marių Grigonį – šis atakuojantis gynėjas turėjo galiojančią sutartį su ALBA, bet šią savaitę perėjo į Kauno „Žalgirį“.

Bet kuriuo atveju, ALBA atrodo patenkinta nauju lietuviu.

„Rokas yra stiprus žaidėjas, jis gali atakuoti krepšį savo atletiškumu, - ALBA tinklalapiui sakė Berlyno komandos sporto direktorius Himaras Ojeda. - Jis yra greitas ir gerai juda net ir be kamuolio – o tai tinka mūsų žaidimo stiliui.

Mes esame laimingi ir norime jam padėti pasiekti kitą lygį tobulėjant. Tuo pačiu ir jis padės mūsų komandai kopti į kitą lygį.“

25 metų dvimetrinis puolėjas, kurio tėvas buvo žinomas „Šiaulių“ gynėjas Robertas Giedraitis, Europos taurės turnyre praėjusį sezoną Vilniaus „Rytui“ rinko po 12,4 taško. Vilniaus klubui jis atstovavo tris sezonus, nuo 2015 metų, atkeliavęs iš Šiaulių komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius