Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 24

„Budučnost“ nori anuliuoti Adrijos lygos finalo rezultatą: kreipsis ir į Eurolygą

Skandalingai pasibaigusio Adrijos lygos čempionato aistros dar nenurimo. Serijoje iki trijų pergalių 2-3 pralaimėjęs Podgoricos „Budučnost“ klubas nori, kad rezultatas būtų anuliuotas.
Podgoricos „Budučnost“
Podgoricos „Budučnost“ / „Scanpix“ nuotr.

Oficialiu pranešimu Juodkalnijos klubas informavo, jog sieks finalo rezultato anuliavimo.

Komanda taip pat informuos Eurolygą apie detales, supusias finalo seriją. Adrijos lygos nugalėtojai automatiškai gauna kelialapį į kitų metų Eurolygą.

„Budučnost“ ruošiasi kitoms Adrijos lygos komandoms pasiūlyti naujas taisykles, kurios padėtų išvengti chaoso, kuris supo turnyro finalo seriją.

„Akivaizdu, kad Adrijos lygos atstovai ir teisėjai pasidavė „Crvena Zvezda“ klubo įtakai. Kai kurie mūsų komandos žaidėjai ir nariai buvo išsigandę dėl savo saugumo“, – rašoma „Budučnost“ pranešime.

Prie Podgoricos klubo vairo pasitraukusį Jasminą Repešą pakis Petaras Mijovičius. Žaidėjo karjerą baigęs specialistas dirbo Prancūzijoje ir Juodkalnijos rinktinėje, pastaruosius dvejus metus darbavosi ir „Budučnost“ jaunimo sistemoje.

Primename, kad lemiamos finalo serijos rungtynės Belgrade virto skandalu, kai „Budučnost“ žaidėjai buvo apmėtyti įvairiais daiktais. Taip pat Podgoricos krepšininkai buvo užpulti aikštėje, bet vis tiek žaidė rungtynes, kurias galiausiai pralaimėjo 54:97.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius