-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 02

Čikagoje – istorinės rungtynės tarp dviejų Eurolygos klubų

Istorinės pirmosios Eurolygos klubų rungtynės Jungtinėse Valstijose baigėsi Tel Avivo „Maccabi“ ekipos pergale. Čikagos „United Center“ arenoje vykusiame mače Izraelio daugkartiniai čempionai 85:79 įveikė Milano „Emporio Armani“ vyrus.
„Maccabi“ žaidėjas Guy Pnini
„Maccabi“ žaidėjas Guy Pnini / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nugalėtojams Trevoras Mbakwe ir Brianas Randle'as pelnė po 15 taškų, Sylvenas Landesbergas pridėjo 12, Vitoras Faverani – 11, o Draganas Benderis – 10.

Italijos klubui Alessandro Gentile surinko 16 taškų, Robbie Hummelis – 15, Jamelis McLeanas – 10.

Šio mačo metu buvo pagerbtos ir abiejų klubų legendos. Italijos klubas dėkojo Kenny Barlow, Masonui Roccai ir Kiwane'ui Garrisui, o „Maccabi“ – Talui Brody, Anthony Parkeriui ir Deonui Thomasui.

Antroji šių komandų tarpusavio akistata ateinantį ketvirtadienį vyks garsiojoje Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje.

„Tikimės, kad šiame mače mums seksis geriau ir į Europą grįšime su geresnėmis nuotaikomis. Tai buvo geras Eurolygos mačas, tačiau buvo kiek keista žaisti didesnėje arenoje, kurioje aikštė yra platesnė ir ilgesnė. Manau, jog antrajame mače Niujorke jausimės kur kas komfortiškiau“, – po dvikovos Čikagoje kalbėjo Milano klubo gynėjas Andrea Cinciarini.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius