-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 17

CSKA bosas įsitikinęs, kad kitą sezoną sugrįš į Eurolygą

Europos krepšinio užribyje po Rusijos sukelto karo Ukrainoje atsidūrusi Maskvos CSKA nepraranda vilčių kitą sezoną sugrįžti į pajėgiausių žemyno turnyrą.

„Eurohoops“ skelbia, kad klubo vadovas Andrejus Vatutinas išsiuntė oficialų laišką Eurolygai su prašymu sugrįžti.

Kaip žinia, įpusėjus šiam sezonui, Eurolyga galiausiai suspendavo tris Rusijos klubus – CSKA, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Kazanės UNIKS.

Maskvos klubas yra vienas Eurolygos steigėjų ir A lygos licencijos savininkų, tad jo galimybės grįžti teisiškai yra kur kas geresnės nei likusių dviejų Rusijos komandų.

Pasibaigus šiam sezonui, Eurolygos vadovybei teks kaip reikiant pasukti galvas, ką toliau daryti su CSKA, nes pagal organizacijos taisykles licencijos atsisakyti gali tik pat klubas, lyga jos atimti negali.

Šią savaitė Belgrade vyksiančio finalo ketverto metu Eurolygos steigėjai rinksis į susirinkimą. Taigi labai tikėtina, kad jame dalyvaus ir CSKA atstovai.

Jo metu rusai turėtų išreikšti savo poziciją ir norą grįžti į turnyrą. Teigiama, kad jie sutiktų kitą sezoną namų rungtynes žaisti tame pačiame Belgrade.

Duodamas interviu „Eurohoops“, A.Vatutinas neslėpė, jog jo klubas nėra tikras dėl kito sezono, tačiau užtikrino, kad sulaukia palaikymo iš savo rėmėjų ir vadovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius