Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 06

CSKA grasinimų sulaukęs krepšininkas žais „Olympiakos“ klube

Pirėjo „Olympiakos“ klubas sulaukė papildymo – Graikijos komanda oficialiai pranešė apie pasirašytą sutartį su Joeliu Bolomboy.
Joelis Bolomboy
Joelis Bolomboy / „Scanpix“ nuotr.

„Olympiakos“ ir J.Bolomboy susitarė dėl vienerių metų sutarties.

206 cm ūgio centras pastaruosius keturis sezonus žaidė Maskvos CSKA klube, bet vos Rusijai sukėlus karą Ukrainoje, paliko rusų armijos komandą.

Tiesa, balandį J.Bolomboy sulaukė Maskvos klubo grasinimų. Krepšininkas pasidalino CSKA klubo viceprezidentės Natalijos Furajevos laišku, kuriame klubas reikalavo 28-erių metų krepšininką sugrįžti į Maskvą iki gegužės 1-osios dienos. Kitu atveju J.Bolomboy lauktų nuobauda ir jis turėtų grąžinti dalį paskutinių septynerių rungtynių užmokesčio bei agento „permokėto“ agento užmokestį.

Laiške buvo pridedama, jog žaidėjo atstovai atsakyti turi iki balandžio 28-osios dienos. Joks atsakymas būtų traktuojamas kaip neigiamas ir CSKA klubas imsis teisinių procedūrų.

„Atstokite! Aš jau pasakiau jums, jog negrįšiu. Siekiate susigrąžinti žaidėjus juos gąsdindami ir bandydami nubausti. Jūs sakėte, jog visa komanda gali išvažiuoti ir jūs viską suprantate, kai eskalavosi situacija tarp Rusijos ir Ukrainos“, – tuomet rašė J.Bolomboy.

Aukštaūgis gimė karo suniokotame Ukrainos mieste Donecke, tėvo iš Kongo ir mamos iš Rusijos šeimoje. Ketverių jis su šeima persikėlė į JAV bei turėjo šios šalies ir Ukrainos pilietybes, kol 2018-aisiais pastarąją prarado, kai norėdamas žaisti CSKA, gavo Rusijos pasą.

J.Bolomboy praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaisdavo po 15 minučių, per kurias rinkdavo po 5,9 taško, 4,1 atkovoto kamuolio ir 7,7 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius