Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 30

Darbingas savaitgalis: Šaras ir „Barcelona“ išvargo dar vieną pergalę

Antrą dieną paeiliui į aikštę žengusiai „Barcelonai“ ir vėl buvo mestas rimtas iššūkis. Sekmadienio vakarą Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamas klubas tik po atkaklios kovos 75:68 (13:20, 19:20, 28:10, 15:18) palaužė Badalonos „Juventut“ pasipriešinimą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Twitter“ nuotr.

Panašiai kaip ir pastaraisiais sezonais Kauno „Žalgiris“, taip ir Šaro vadovaujama „Barca“ po ilgosios pertraukos į aikštę grįžo su dvigubu intensyvumu.

Pirmajame kėlinyje šaltu dušu nuprausti katalonai per trečią rungtynių ketvirtį praleido tik 10 taškų, pademonstravo efektyvų puolimą ir padėjo pamatus dar vienai darbinei pergalei.

Barselonos vyrukai šiose rungtynėse varžėsi prieš du buvusius klubo krepšininkus, vasarą persikėlusius į Badaloną – Antę Tomičių ir Pau Ribas. Jie atitinkamai pelnė 8 ir 5 taškus.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai su 14 taškų rungtyniavo Nikola Mirotičius. 9 pelnė Leandro Bolmaro, o po 7 surinko net penki krepšininkai – Nickas Calathesas, Brandonas Daviesas, Sergi Martinezas, Pierre'as Oriola ir Adamas Hanga.

„Juventut“ klube Vladimiras Brodzianskis surinko 12 taškų.

Š.Jasikevičius prie Ispanijos vicečempionų vairo kol kas išlieka nepralaimėjęs – laimėjo visus tris draugiškus susitikimus.

Rimtesnis jėgų patikrinimas „Barcelona“ ekipos laukia rugsėjo 4 dieną, kai „Palau Blaugrana“ arenoje vyks Katalonijos lygos pusfinalis su Manresos „BAXI“.

Rugsėjo 12 dieną lauks dar svarbesnis išbandymas – „Barcelona“ žais su „Baskonia“ Ispanijos lygos Supertaurės varžybų pusfinalyje Tenerifėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius