Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 03 10

Du buvę „Ryto“ žaidėjai dėl koronaviruso nori mesti darbus Italijoje

Keli Italijoje rungtyniaujantys amerikiečiai dėl koronaviruso nori nešdintis iš Italijos. Kaip praneša Italijos žiniasklaida, sąraše yra ir dviejų buvusių Vilniaus „Ryto“ legionierių pavardės.
Dominique'as Suttonas
Dominique'as Suttonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Anot Italijos spaudos, Trevize rungtyniaujantis Davidas Loganas ir Brindizyje įsitaisęs Dominique'as Suttonas išreiškė norą palikti klubus dėl koronaviruso protrūkio.

2016-2017 m. „Ryte“ žaidęs D.Loganas Italijoje renka vid. 14,6, pernai vilniečių aprangą vilkėjęs D.Suttonas – 7,1 taško.

Sąraše dar yra D.Logano komandos draugas Trevize Jordanas Parksas, Julyanas Stone'as iš Venecijos, Zachas Tomasas iš Pezaro ir Toney Douglasas iš Varezės komandos.

Italijos premjeras Giuseppe Conte pirmadienį išplatino pranešimą, kad pirmą kartą visoje šalyje skelbiamas karantinas. Patekti į Italiją arba išvykti iš šalies galima tik pateikus labai rimtas priežastis. Italijoje koronaviruso atvejai peržengė 9 tūkst. ribą, šalyje nuo viruso užfiksuota per 450 mirčių.

Tiesa, nepaisant suvaržyto vietos gyventojų judėjimo Europos turnyruose dalyvaujantiems krepšinio ir futbolo klubams leisti rengti rungtynes, tik be žiūrovų. Eurolygoje rungtyniauja Milano „Olimpia“, Europos taurėje – Bolonijos „Virtus“ ir Venecijos „Reyer“.

Visi sporto renginiai Italijoje turi vykti be žiūrovų iki balandžio 3 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius