Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 18

E.Fournier: „Netikėjau ispanais, bet jų niekada negali nurašyti“

Prancūzijos rinktinės lyderis Evanas Fournier prisipažino netikėjęs, kad ispanai Europos čempionate nužygiuos taip toli. Bet dabar varžovo nenuvertina.
Evanas Fournier
Evanas Fournier / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jei laimės paskutinį mūšį – prancūzai po devynerių metų pertraukos susigrąžins Europos karūną.

„Gera būti ten, kur mes esame. Nekantrauju, bus smagu“, – prieš finalą su ispanais tinklalapiui Eurohoops.net sakė E.Fournier.

Jo teigimu, laimėtoją lems gebėjimas išnaudotis savo stipriąsias puses.

„Kiekvienos rungtynės klostosi savaip. Tau gali trūkti patirties, bet gali turėti jaunatvišką energiją ir agresyvumą, kas kartais gali būti vertingiau už patirtį. Turi išnaudoti savo stipriąsias puses. Kuriai komandai tai geriau pavyks – ta ir laimės“.

„Vykdamas į čempionatą negalvojau, kad ispanai čia nukeliaus taip toli. Tikrai ne. Bet niekada negali nurašyti ispanų. Jie randa būdą, kaip žaisti. Jų krepšinio programa skina pergales metai po metų. Dabar jie išgyvena kartų kaitą, todėl nesitikėjome, kad galės žaisti tokiu lygiu. Tai tik patvirtina, kokie jie geri. Kaip gerai jie supranta krepšinį“.

E.Fournie kalbėjo, kad užmigti prieš tokios svarbos mačus jam būna sunku: „Jei atvirai, išvakarėse – netgi prieš pusfinalius – galva nuolat dirba. Labai sunku užmigti. Rungtynių dieną net trumpai pasnausti neišeina. Dingsta apetitas. Šitie dalykai susiję su stresu. Tai normalu. Tikiuosi, kad po finalo galėsiu ramiai miegoti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius