Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 21

Eurolygos jaunimo turnyre – antroji „Žalgirio“ pergalė

Kauno „Žalgirio“ jaunimo komanda iškovojo antrą pergalę Miunchene vykstančiame Eurolygos jaunimo atrankos turnyre. Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 75:73 (22:21, 22:18, 12:15, 19:19) įveikė iš Eurolygos talentų sudarytą ekipą.
Vytautas Žygas
Vytautas Žygas / Euroleague.net nuotr.

Dvikovos pradžioje žalgiriečiai pasižymėjo komandiškumu, kadangi dvitaškius pataikė Justas Stonkus, Kristupas Kepežinskas, Vytautas Žygas, Mantas Juzėnas ir Mantas Kočanas – 10:12. M.Kočanas sumetė du baudų metimus, du taškus pridėjo Augustas Navickas, baudų metimus realizavo J.Stonkus, Dovydas Buika, Kevinas Šacas ir Aleksas Bieliauskas, o M.Kočanas pridėjo dar vieną dviejų taškų vertės metimą – 22:21.

A.Bieliauskas pridėjo du taškus, A.Navickas įmetė baudos metimą, penkiais taškais pasižymėjo V.Žygas, o M.Kočanas realizavo baudų metimus – 32:28. J.Stonkus taikliai metė iš toli, M.Juzėnas ir A.Bieliauskas įmetė iš po krepšio, o penkis taškus įsirašė D.Buika – 44:39.

Iš toli taikliai metė V.Žygas, D.Buika ir J.Stonkus pridėjo po du taškus, bet rezultatas jau buvo lygus – 51:51. D.Buika pataikė dar vieną dvitaškį, o A.Bieliauskas surinko tris taškus – 56:54.

M.Kočanas ir A.Bieliauskas realizavo dviejų taškų vertės metimus, keturis taškus surinko V.Žygas, bet varžovai laikėsi šalia – 64:64. Dviem taškais pasižymėjo K.Kepežinskas, svarbius tritaškius smeigė ir J.Stonkus ir V.Žygas, o pergalę J.Stonkus įtvirtino dar trimis baudų metimais – 75:73.

„Žalgiris“: V.Žygas 17, J.Stonkus 15, A.Bieliauskas 10, M.Kočanas 10, D.Buika 10, M.Juzėnas 4, K.Kepežinskas 4, A.Navickas 3, K.Šacas 2, N.Raupelis 0.

„U18 Next Generation Team“: I.Pietrusas 24, M.Diawara 15, L.Giovannetti 14.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius