Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 07

Eurolygos delegacija aplankė Belgradą dėl finalo ketverto: nerado prie ko prikibti

Oficiali 50-ties žmonių Eurolygos delegacija apsilankė Belgrade, kur įvertino Serbijos sostinės pasiruošimą po daugiau nei mėnesio šiame mieste vyksiančiam Eurolygos finalo ketvertui.
Belgrado „Stark“ arena
Belgrado „Štark“ arena / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tris dienas Belgrade praleidusi delegacija ne tik žvalgėsi po Serbijos sostinę ir jos areną, bet ir įgyvendino techninius testus, per kuriuos išbandymas Belgrado pasiruošimas svarbiausiam sezono renginiui Europos klubiniame krepšinyje.

Serbijos portalas „Danas“ informuoja, jog delegacija apsilankė visuose objektuose, kuriuose bus surengti finalo ketverto renginiai, įskaitant „Štark“ areną, Ranko Žeravicos sporto halę, kurioje varžysis Eurolygos jaunimo turnyro komandos, Savskio aikštę, kurioje bus įrengta sirgalių zona, taip pat ir viešbučius, kuriuose bus apgyvendinti oficialūs asmenys.

„Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad renginio organizavimas vyksta sklandžiai“, – sakė organizacinio komiteto vadovas Goranas Šašičius.

Per oficialios delegacijos vizitą buvo surengtos ir testinės rungtynės, skirtos išbandyti „Štark“ arenos parengtumą. 18,5 tūkst. vietų arenoje, kurioje finalo ketvertas vyko ir 2018 m., buvo patiestas naujas parketas, pagamintas specialiai finalo ketvertui.

G.Šašičiaus teigimu, Eurolygos atstovai buvo labai patenkinti tuo, ką pamatė Serbijos sostinėje.

„Eurolygos atstovai į Barseloną grįžta su dideliu pasitenkinimu, nes nerado jokių trūkumų. Per trumpą laiką, dėka organizaciniame komitete dirbančių žmonių darbštumo ir profesionalumo ir su dideliu valstybės ir miesto palaikymu, buvo nuveiktas didelis darbas ir jau esame praktiškai pasiruošę. Laukiame finalo ketverto turnyro su dideliu optimizmu, nėra jokių abejonių, kad Belgradas ir Serbija ir vėl atitiks aukščiausius standartus organizuojant tokio lygio renginį“, – teigė G.Šašičius.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Belgrado „Stark“ arena
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Belgrado „Stark“ arena

Eurolygos finalo ketvertas Belgrade bus surengtas gegužės 19-21 dienomis. 15min jau rašė, kad tam nesukliudys ir dviprasmiška Serbijos pozicija Rusijos pradėto karo Ukrainoje atžvilgiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius