Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 13

Europos taurės derybos tęsiasi: pakviesti du Lietuvos klubai

Jordi Bertomeu į Barseloną kovo 14 dieną susirinkimui pasikvietė 23-ijų Europos klubų vadovus tartis dėl Europos taurės turnyro rengimo, praneša „Gazzetta dello Sport“. Eurolygos vadovas neketina užleisti pozicijų panašų tikslą turinčiai FIBA, kuri, jo nuomone, pažeidžia ES teisę, grasindama klubams įvairiomis sankcijomis, jei šie nesutiks pereiti į jos rengiamas varžybas. Tarp pakviestų komandų yra ir Vilniaus „Lietuvos rytas“ bei Klaipėdos „Neptūnas“.
Jordi Bertomeu
Jordi Bertomeu / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jordi Bertomeu

Paties J.Bertomeu teigimu, Europos taurės turnyro formatas bus lygiai toks pats, koks yra Eurolygoje. Iš pradžių komandos varžysis grupėse, o po to seks antkrintamosios. Turnyro nugalėtojams bus suteikta teisė žaisti Eurolygoje.

Tarp į Ispaniją pakviestų komandų vadovų yra ir Vilniaus „Lietuvos ryto“, Klaipėdos „Neptūno“ bei Mindaugo Kuzminsko atstovaujamo Malagos „Unicaja“ klubo atstovai.

Deryboms pakviestų ekipų sąrašas:

Atėnų AEK, Salonikų „Aris“, Prancūzijos Limožo CSP ir Strasbūro IG, Stambulo „Bešiktaš“ ir „Galatasaray“, „Valencia“, Las Palmo „Gran Canaria“, Berlyno ALBA, Miuncheno „Bayern“, Bambergo „Brose Baskets“, Kazanės „Unics“, Rimo Kurtinaičio vadovaujama „Chimki“, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, Belgrado „Crvena Zvezda“ ir „Partizan“, Zagrebo „Cedevita“, Sasario „Dinamo“, Emilijos Redžo „Grissin Bon“ ir Trento „Aquila Basket“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius