Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Fenerbahče“ puolėjas džiaugiasi Šaro darbu: išskyrė pagrindines savybes

Stambulo „Fenerbahče“ puolėjas Tarikas Biberovičius interviu „Eurohoops“ džiaugėsi iškovota Turkijos taure ir Šarūno Jasikevičiaus įneštais pokyčiais komandoje.
Tarikas Biberovičius
Tarikas Biberovičius / Vida Press nuotr.

„Fenerbahče“ Turkijos taurės finale nugalėjo Stambulo „Anadolu Efes“ ekipą.

„Labai džiaugiuosi, kad laimėjome, tai puiki motyvacija. Tai suteiks papildomo noro likusioje sezono dalyje. Parodėme, kad esame kokybiška komanda, galinti laimėti trofėjus. Turime puikią sudėtį, neabejoju, kad galime pasiekti puikių dalykų ir Eurolygoje šiame ir ateinančiuose sezonuose“, – sakė T.Biberovičius.

Jaunimo lygmenyje Bosnijai ir Hercegovinai atstovavęs, bet vėliau Turkijos nacionalinės komandos marškinėlius apsivilkęs puolėjas atvirai dėstė, jog jam Šarūno Jasikevičiaus atvykimas patiko.

„Šaras yra labai stabilus treneris, jis nori matyti žaidėjus tobulėjančius. Sulig jo atvykimu mano pasirodymai pradėjo gerėti, manau, kad jis manimi pasitiki. Treneris pasitiki žaidėjais ir pasako, ko iš jų tikisi aikštėje. Kol darai tai, ką treneris sako, jis tau leidžia žaisti, tad, jei demonstruoji kokybę, žaidi“, – svarstė „Fenerbahče“ žaidėjas.

„Kiekvieno trenerio stilius yra kitoks, – tęsė T.Biberovičius. – Yra ir gerų, ir blogų dalykų, kuriuos daro kiekvienas treneris. Tai sudėtinga. Šaras yra žmogus, kreipiantis labai didelį dėmesį į detales. Nuo jo atvykimo, mūsų puolimo reitingas ėmė gerėti. Jis sudėliojo akcentus, taip pat labai didelį dėmesį skiria disciplinai. Mūsų vaidmenys aikštėje tapo kur kas aiškesni, tampame geresne komanda“, – užbaigė T.Biberovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius