Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 03

Graikai su G.Antetokounmpo gavo brazilų veteranų sprigtą

Kinijoje vykstančiame FIBA pasaulio krepšinio čempionate antradienį buvo užfiksuota staigmena F grupėje. Nanžinge Graikija su NBA naudingiausiu žaidėju Gianniu Antetokounmpo nusileido Brazilijai – 78:79 (19:15, 21:15, 13:26, 25:23).
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / FIBA nuotr.

Graikai iki pertraukos laikė rungtynių vadžias savo rankose, bet sugriuvo po didžiosios pertraukos.

Ketvirtajame kėlinyje Europos komanda dar bandė tiestis, bet veteranų vedama Brazilijos rinktinė atlaikė šturmą ir iškovojo antrąją pergalę.

Likus 35 sek. Georgios Printezis pataikė tritaškį ir išlygino rezultatą (76:76).

Tuomet iniciatyvos ėmėsi Brazilijos veteranai. Leandro Barbosa puikiai prasiveržė link krepšio, atmetė kamuolį Andersonui Varejao, o šis vėl grąžino savo komandai persvarą.

Paskutiniam savo išpuoliui graikai turėjo 14,4 sek., bet G.Antetokounmpo bandymas įdėti, gavus perdavimą iš užribio, baigėsi nesėkmingai.

L.Barbosa įmetė tik vieną baudą (79:76), bet Didi Louzada kvailai prasižengė prieš iš savo aikštės pusės atakavusį Kostą Slouką. Graikas turėjo puikią galimybę išplėšti pratęsimą, tačiau prametė lemiamą trečią baudą.

Brazilus į priekį vedė 22 taškus pelnęs ir 9 kamuolius atkovojęs Andersonas Varejao, 15 pridėjo Marquinhosas, po 13 - Leandro Barbosa ir Alexas Garcia.

Graikų gretose išsiskyrė 20 įmetęs Georgios Printezis, 16 pelnė Nickas Calathesas, o G.Antetokounmpo per 29 minutes surinko 13 taškų, atkovojo 4, 3 sykius suklydo ir penkis prasižengė.

Antrą dvikovą laimėję brazilai pateko į kitą etapą, tuo tarpu graikai dėl antrojo kelialapio paskutiniame ture kausis su taip pat vieną pergalę turinčia Naująja Zelandija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius