Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 13

Į oponento priekaištą atsakęs Šaras ruošiasi finalui: „Du geriausi Europos klubai“

Šarūnas Jasikevičius su lietuviškuoju trenerių štabu ir Roku Jokubaičiu aikštėje rengiasi Ispanijos krepšinio lygos finalo serijai. Pirmadienį lietuviškoji „Barcelona“ susitinka su Madrido „Real“, kuris finalui rengiasi be infarktą patyrusio trenerio.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirmadienį Barselonos arenoje „Palau Blaugrana“ prasideda Ispanijos krepšinio lygos finalo serija, kurioje bus kovojama iki trijų pergalių.

Finalo išvakarėse ant vieno Barselonos dangoraižių surengtoje spaudos konferencijoje Šarūnas Jasikevičius nepamiršo pasakyti, kas yra svarbiausia.

„Svarbiausias dalykas, – nusiųsti linkėjimus Pablo. Tikiuosi, kad jis atsigaus. Žinios yra palankios, o tai yra svarbiausia mūsų gyvenime“, – sveikatos „Real“ treneriui Pablo Laso palinkėjo Š.Jasikevičius.

Kaip jau skelbėme, Madrido krepšininkams kovojant Ispanijos lygos pusfinalyje prieš savaitę 54 metų P.Laso patyrė miokardo infarktą.

Pastaruoju metu treneris jaučiasi neblogai ir bendrauja su savo komanda.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Pablo Laso
AFP/„Scanpix“ nuotr./Pablo Laso

Į jo vietą prie Madrido ekipos vairo stojęs Chusas Mateo teigė, kad nežino, ar jis vadovaus „Real“ iki pat finalo serijos pabaigos.

Ch.Mateo teigė, jog su P.Laso palaiko ryšį, bet neįvardijo, kaip ketinama tartis rungtynių metu.

„Nesvarbu, ar mes skambinsime Pablo prieš rungtynes, per jas ar po jų, – svarbiausia, kad esame finale ir mes bandysime parodyti geriausią savo versiją“, – sakė „Real“ laikinasis treneris.

„Barcelona“ užėmė pirmąją vietą reguliariajame čempionate, o „Real“ buvo antras.

Eurolygoje „Barca“ finišavo trečia, o Madrido klubas finale pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“, bet abu treneriai prieš Ispanijos lygos finalą paminėjo, kad tai bus geriausių dviejų Europos komandų akistata.

„Bus sunku abiem klubams. Susitinka du geriausi Europoje, – sakė Š.Jasikevičius. – Daug kartų žaidėme su Madridu ir žinome vienas kitą. Svarbiausias raktas į pergalę bus kova, tikiuosi, kad mums seksis.“

„Barcelona“ finalui turėjo pasirinkti du iš trijų legionieriais laikomų žaidėjų.

Šįkart Šaras nusprendė ant suolo palikti australą Dante Exumą ir registruoti amerikiečius Cory Higginsą ir Nigelą Hayesą-Daviesą.

Š.Jasikevičius buvo paklaustas ir apie Badalonos „Joventut“ trenerio Carleso Durano repliką po pusfinalio serijos penktadienį, kai varžovų strategas lietuvį pavadino „nemandagiu“.

„Manau, kad Jasikevičius yra nemandagus. Jis negerbia ir nevertina mūsų komandos, kadangi šneka vien apie save, nė neužsimindamas apie „Joventut“. Manau, kad taip jis mums parodė nepagarbą“, – tada sakė „Joventut“ treneris.

Prieš finalą, paklaustas apie tokį atsiliepimą, Š.Jasikevičius pasirinko tokį komentarą: „Svarbiausia, kad gyvename demokratinėje šalyje ir žmonės gali kalbėti tai, ką nori. Turime priimti tai, ką pasakė šis džentelmenas, ir keliauti toliau. Neprivalau kažką atsakyti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius