Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 20

Infarktą patyręs P.Laso triumfavo su komanda: „Pripažinsiu, buvo sunku iškelti taurę“

Pablo Laso nevadovavo Madrido „Real“ komandai prie šoninės linijos Ispanijos čempionato finalo serijoje, tačiau nepraleido progos atšvęsti saldžios pergalės.
Pablo Laso
Pablo Laso / „Scanpix“ nuotr.

P.Laso birželio pradžioje patyrė infarktą ir vis dar tęsia reabilitaciją. Madrido komandai finalo serijoje vadovavo asistentas Chusas Mateo.

Net ir be pagrindinio vairininko „Real“ krepšininkai sugebėjo triumfuoti serijoje 3-1, laimėję ketvirtąsias rungtynes sekmadienį 81:74.

„Žinote, kad paskutinės dienos man buvo sunkios, tačiau dabar jaučiuosi gerai. Pripažinsiu, buvo sunku iškelti taurę, tačiau tik dėl to, kad ji sveria labai daug. Esu labai laimingas dėl to, kaip komanda dirbo. Kartais būna sezonų, kuomet laimi viską, ką galėjai, bet nejauti tokio pasididžiavimo kaip šiemet. Nelaimėjome visko, bet be galo didžiuojuosi komanda“, – teigė P.Laso spaudos konferencijoje.

Nors ir ne jis dirigavo „Real“ pergalingam orkestrui, treneris norėjo ateiti į spaudos konferenciją, kad pasveikintų savo komandą.

„Viskas labai sudėtinga. Dešimties mėnesių sezone tau nutinka daug blogų, daug gerų dalykų. Taip buvo ir mums, tačiau mes sugebėjome patekti į keturis finalus keturiuose žaistuose turnyruose. Tai daug ką pasako apie šią komandą“, – pabrėžė P.Laso.

Eurolygos finale „Real“ vos vienu tašku 57:58 nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai.

„Reikia nukelti kepurę prieš vyručius dėl viso sezono darbo. Mano trenerių štabas ir visi, kurie dirba kartu kasdien – tai jų nuopelnas. Didžiuojuosi visais, kuriuos treniravau šį sezoną. Jie atidavė labai daug“, – užbaigė P.Laso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius