Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 27

Iš klaidų pasimokiusi 3x3 rinktinė varžysis dėl kelialapio į Europos čempionatą

Po Amsterdame vykusio 3x3 krepšinio Pasaulio čempionato ir Minske vykusių Europos žaidynių Lietuvos trijulių rinktinė neturi kada atsipūsti. Lietuviai jau šį savaitgalį Kijeve dalyvaus 2019-ųjų metų Europos čempionato atrankoje.
Lietuvos 3x3 rinktinė
Lietuvos 3x3 rinktinė / nuotr. organizatorių

Į Ukrainą vyks Paulius Beliavičius, Marijus Užupis, Šarūnas Vingelis ir Aurelijus Pukelis. Praėjusią savaitę vykusiose planetos pirmenybėse pastarasis komandai padėti negalėjo, tačiau žaidė Europos žaidynėse Minske.

Ukrainoje kartu su Lietuva dėl kelialapių į Europos čempionatą Vengrijoje kausis dar devynių šalių rinktinės: Austrija, Baltarusija, Bosnija ir Hercegovina, Kroatija, Čekija, Danija, Estija, Švedija ir šeimininkė Ukraina. Dar du atrankos turnyrai tuo pačiu metu vyks Latvijoje ir Rumunijoje.

„Šį kartą tikslas yra aiškus – patekti į Europos čempionatą. Pasaulio čempionatas davė tikrai daug teigiamos patirties, įtemptų kovų iki paskutinių sekundžių, kurios, nors ir pasibaigė skaudžiai, užgrūdino ateities kovoms. Tiek daug aukščiausio lygio komandų ir žaidėjų viename renginyje parodė, kad mums dar reikia labai daug ko išmokti.

Žiūrint gyvai, daug kas atrodo kitaip nei per kompiuterio ekraną – realiai tas žaidimas yra dar greitesnis, jame dar daugiau grubumo, o kameros to kartais neužfiksuoja. Aiškiai pamatėme savo silpnąsias ir stipriąsias puses, tad ateityje dirbsime tobulindami tam tikrus žaidimo aspektus ir stengsimės gerinti žaidimą“, – prieš išvykimą į Kijevą pasakojo Pasaulio čempionate žibėjęs Paulius Beliavičius.

B grupėje lietuviai susigrums su Baltarusijos ir Švedijos šalių komandomis, o Europos čempionatas Vengrijos Debreceno mieste vyks rugpjūčio 30 – rugsėjo 1 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius