-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 16

Išgyveno išgąstį: Maskvos CSKA danas iš rungtynių buvo išvežtas su greitąja

Iffe Lundbergas rimtai sunegalavo per VTB Jungtinės lygos ketvirtfinalio rungtynes ir jų metu buvo išvežtas į ligoninę.
Iffe Lundbergas
Iffe Lundbergas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Šeštadienį Maskvos CSKA krepšininkas patyrė šokiruojančią patirtį.

CSKA žaidė lemiamas ketvirtfinalio serijos trečiąsias rungtynes su „Nižnij Novgorod“, bet I.Lundbergas jautėsi lyg nesavas.

Pirmojoje rungtynių dalyje jis žaidė 5 minutes ir pelnė 2 taškus, o po pertraukos pasijuto taip prastai, kad buvo išvežtas į ligoninę greitosios pagalbos mašina.

„Pasijaučiau prastai, kai įžengiau į aikštę. Dabar jau jaučiuosi geriau. Buvau truputį išsigandęs, kai patekau į tokią situaciją, bet testai ir tyrimai parodė, kad mano būsena yra visiškai normali, nėra jokių sutrikimų, – Danijos TV2 Sport sakė I.Lundbergas. – Tad viskas yra gerai. Bet aš turėjau palikti mačą ir areną. Buvau nuvežtas į ligoninę ir turėjau ten praleisti naktį (iš šeštadienio į sekmadienį), kad jie įsitikintų, jog man viskas yra gerai.“

Sunkiai, bet likusi be atakų lyderio CSKA nugalėjo Žemutinio Naugardo ekipą 79:75 ir pateko į VTB Jungtinės lygos pusfinalį. Ten gali būti dar sunkiau, nes pirmadienį prasidės akistata su reguliariojo čempionato pirmąja komanda Sankt Peterburgo „Zenit“.

Vidurį sezono CSKA papildęs prieš tai Lenkijos „Zeliona Gura“ komandai atstovavęs I.Lundbergas VTB Jungtinėje lygoje šį sezoną rinko po 16,5 taško ir atlieka po 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Iffe Lundbergas
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Iffe Lundbergas

Atakuojantis gynėjas labiausiai prisidėjo prie sensacingos Danijos rinktinės pergalės Vilniuje prieš Lietuvą per Europos čempionato atrankos pirmojo rato rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius