Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2023 11 19

Ispanija: solidus T.Sedekerskis, apkartęs R.Jokubaičio gimtadienis ir fantastiškas metimas

Ispanijos krepšinio čempionate sekmadienį pralaimėjo ne tik Madrido „Real“. Krito ir „Barcelona“, išvykoje nusileidusi „Murcia“ krepšininkams 73:82.
Tadas Sedekerskis
Tadas Sedekerskis / „Baskonia“ klubo nuotr.

23 gimtadienį šiandien švenčiantis Rokas Jokubaitis katalonų ekipoje žaidė beveik 17 min., per kurias pataikė visus 3 mestus dvitaškius ir iš viso pelnė 6 taškus. Gynėjas dar atkovojo 2 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Tarp Barselonos klubo žaidėjų rezultatyviausi buvo Willy Hernangomezas (15), Nicolasas Laprovittola (11) ir Tomašas Satoransky (11).

Mursijos komandą į pergalę atvedė Dylanas Ennisas (19), Simonas Birganderis (15) ir Rodionas Kurucas (12).

Tuo metu Vitorijos „Baskonia“ namie beveik identišku rezultatu 83:74 įveikė „Valencia“ komandą.

Tadas Sedekerskis nugalėtojams pelnė 15 taškų (2/3 dvit., 3/3 trit., 2/2 baud.) ir atkovojo 5 kamuolius. Rezultatyviau žaidė tik Chima Moneke, surinkęs 18 taškų.

Valensijos komandai Damienas Inglishas pelnė 19 taškų, Brandonas Daviesas – 14.

Per kitas rungtynes akis į akį stojo du lietuviai – „Manresa“ atstovaujantis Martinas Gebenas ir Marekas Blaževičius iš „Obradoiro“. Rungtynes gana lengvai net 76:56 laimėjo namie žaidusi Manresos komanda, tačiau abu aukštaūgiai rezultatyvumu neišsiskyrė.

M.Gebenas per beveik 12 min. pelnė 6 taškus, o M.Blaževičius per tiek pat laiko – 5.

Neįtikėtinai baigėsi rungtynės tarp Badalonos „Joventud“ ir „Bilbao“ komandų. Kai atrodė, kad rezultatas liks lygus 78:78 ir teks žaisti pratęsimą, fantastišką metimą iš savo aikštės pusės pataikė ir pergalę Badalonos ekipai išplėšė Andresas Felizas.

Ispanijos čempionate toliau pirmauja „Real“ (9 pergalės ir 1 pralaimėjimas), jam už nugaros rikiuojasi po 7 pergales ir 3 pralaimėjimus turinčios Malagos „Unicaja“, „Murcia“, „Barcelona“ ir „Valencia“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius