Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 12

Ispanijos žiniasklaida: M.Gasolis pasirašys sutartį su antro šalies diviziono komanda

Ispanijos krepšinio žvaigždė Marcas Gasolis artėja prie profesionalaus krepšininko karjeros pabaigos, o paskutiniuosius metus aukštaūgis turėtų praleisti rungtyniaudamas šiuo metu antrajame pagal stiprumą šalies krepšinio divizione besivaržančiame klube, praneša „L'Esportiu de Catalunya“.
Marcas Gasolis
Marcas Gasolis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Marcas Gasolis

Prieš keletą dienų 36-erių veteranas atsidūrė mainų sūkuryje – „Los Angeles Lakers“ ispaną išsiuntė į „Memphis Grizzlies“ ekipą, kurioje Marcas praleido net 11 sezonų.

Visgi Memfio klube centras neužsibus – „grizliai“ atleis M.Gasolį, kad pastarasis galėtų grįžti į gimtinę ir būti su savo šeima.

Tik pasirodžius žinioms apie sugrįžimą į Ispaniją, M.Gasolis buvo siejamas su dviem klubais, kuriems atstovavo iki išvykdamas į NBA – tai Žironos „Basquet“ arba „Barcelona“.

Visgi Š.Jasikevičiaus vadovaujamas klubas dėl finansinių ir sudėties niuansų to padaryti greičiausiai negalės, o „L'Esportiu de Catalunya“ skelbia, kad jau artimiausiu metu, galbūt netgi pirmadienį, rugsėjo 13-ąją, M.Gasolis oficialiai prisijungs prie Žironos ekipos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Marcas Gasolis ir Sergio Scariolo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Marcas Gasolis ir Sergio Scariolo

211 cm ūgio vidurio puolėjas jau buvo pastebėtas vienose iš Žironos klubo rungtynėse, o ekipos spalvas taip pat gynė 2006-2008 m. sezonais.

2008 metais M.Gasolis tapo ACB pirmenybių MVP, tačiau dabar veteranui tektų varžytis antrajame pagal stiprumą šalies divizione („LEB ORO“ – aut. past.), į kurį „Basquet“ sugrįžo po sėkmingo sezono „LEB Plata“ (trečia lyga – aut. past.) pirmenybėse.

Praėjusiame sezone su „Lakers“ marškinėliais jis per 52 mačus rinko po 5 taškus, 4,1 atkovoto kamuolio ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius