-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 05

Įspūdingai žaidusio Darjušo Lavrinovičiaus trauma pribloškė jo komandą

Emilijos Redžo „Grissin Bon“ vedliu tapęs Lietuvos rinktinės kandidatas Darjušas Lavrinovičius patyrė kairės kojos raumens traumą. Ši žinia šokiravo Italijos klubą. Galingai atkrintamosiose varžybose žaidęs 35 metų 212 cm ūgio krepšininkas gali ir nebesugrįžti į aikštę.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius

„Grissin Bon“ treneris Maxas Menetti sužinojęs apie D.Lavrinovičiaus traumą sunkiai rinko žodžius.

Traumų sezono pradžioje nukamuotas D.Lavrinovičius pirmąsias rungtynes „Grissin Bon“ gretose sužaidė tik kovo 1-ąją. Tačiau Italijos pirmenybių atkrintamosiose varžybose aukštaūgis vos per 17 minučių rinko vidutiniškai 15,28 taško.

Jis su nerimu laukia tikslesnių gydytojų išvadų, bet Italijos žiniasklaidoje netrūksta pranešimų, kad lietuvis turėtų praleisti visą likusią seriją ir tik stebuklo atveju spėtų pasveikti finalo serijoje, jei į ją patektų „Grissin Bon“.

„Darjušas yra kertinis mūsų komandos žaidėjas. Jo praradimas mus įstūmė į labai sudėtingą situaciją. Teks ieškoti naujų būdų laimėti“, – atsiduso M.Menetti.

D.Lavrinovičius susižeidė trečiųjų rungtynių pradžioje. Aikštėje spėjęs praleisti 7 minutes ir pelnyti 6 taškus, dėl kojos raumens traumos vidurio puolėjas nebegalėjo tęsti susitikimo.

„Scanpix“ nuotr./lapresse-20150321221016-8215
„Scanpix“ nuotr./R.Kaukėnas ir D.Lavrinovičius

„Jis bandė sugrįžti, bet tiesiog fiziškai to nepajėgė. Mus ši netektis pribloškė. Atsipeikėti reikėjo kelių minučių, – neslėpė M.Menetti. – Jis buvo geriausias mūsų žaidėjas.“

„Grissin Bon“ ir Italijos žiniasklaida neslėpė susižavėjimo D.Lavrinovičiaus žaidimu. Traumų sezono pradžioje nukamuotas D.Lavrinovičius pirmąsias rungtynes „Grissin Bon“ gretose sužaidė tik kovo 1-ąją. Tačiau Italijos pirmenybių atkrintamosiose varžybose aukštaūgis vos per 17 minučių rinko vidutiniškai 15,28 taško.

„Dabar turime atsiriboti ir galvoti tik apie pergalę ketvirtosiose rungtynėse. Turime laimėti. Ir nesvarbu, su ar be D.Lavrinovičiaus“, – pridūrė M.Menetti.

Ketvirtosios serijos rungtynės vyks penktadienio vakarą. Serijoje iki keturių pergalių „Grissin Bon“ atsilieka 1-2. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius