-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 05

Įspūdingose M.Kuzminsko ir A.Juškevičiaus taškų lenktynėse – sensacinga „Parma“ pergalė

Šeštadienio popietę Permėje užsiliepsnojo du lietuviai. Mindaugas Kuzminskas ir Adas Juškevičius surengė įspūdingus individualius pasirodymus, o pergalę netikėtai iškovojo pastarojo ekipa, kurią treniruoja Kazys Maksvytis – „Parma“ (3-3) rezultatu 84:81 (20:21, 25:15, 14:26, 25:19) nugalėjo Krasnodaro „Lokomotiv“ (6-3).
Adas Juškevičius
Adas Juškevičius / VTB nuotr.

Svečiai iš Krasnodaro šiame mače vertėsi ne tik be pusmečiui iš rikiuotės iškritusio vidurio puolėjo Alano Williamso, bet ir lietuvio Manto Kalniečio.

Tuo pasinaudojusi K.Maksvyčio kariauna antrajame kėlinyje šovė į priekį ir į pertrauką išėjo turėdama solidžią 9 taškų persvarą (45:36).

Trečiajame kėlinyje „Loko“ į žaidimą sugrąžino puolime sprogęs M.Kuzminskas. Puolėjas per ketvirtį vienas pats pataikė keturis tolimus metimus, iš viso pelnė net 17 taškų, o jo vedama ekipa susigrąžino pranašumą.

Lemiamame ketvirtyje – jau kito lietuvio, A.Juškevičiaus šėlsmas. Gynėjas surinko 15 taškų, o pirmaujanti komanda ir vėl pasikeitė.

Rungtynių pabaigoje šaltakraujiškiau rungtyniavę šeimininkai iškovojo tik trečią pergalę šiame VTB lygos sezone. Įdomu tai, kad du iš šių laimėjimų buvo pasiekti prieš Rusijos krepšinio grandus – „Lokomotiv“ ir Maskvos CSKA.

Nugalėtojų MVP A.Juškevičius šiame mače buvo tiesiog nuostabus. Gynėjas per 29 min. pelnė net 33 taškus (7/9 dvit., 4/8 trit., 7/8 baud.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo, 1 kamuolį perėmė, išprovokavo 6 pražangas ir surinko 31 naudingumo balą.

Jo bendraklubis Eigirdas Žukauskas per 28 min. pasižymėjo 10 taškų (1/2 dvit., 2/7 trit., 2/2 baud.), sugriebė 7 kamuolius ir surinko 11 naudingumo balų.

Kitoje barikadų pusėje siautėjo M.Kuzminskas. Lietuvos rinktinės puolėjas per 26 min. surinko 24 taškus (2/4 dvit., 5/9 trit., 5/6 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, padarė 3 klaidas ir finišavo su 19 naudingumo balų.

Permės „Parma“: Adas Juškevičius 33, Marekas Mejeris 14 (24 naud. bal.), Eigirdas Žukauskas 10.

Krasnodaro „Lokomotiv“: Mindaugas Kuzminskas 24, Jordanas Crawfordas 17, Willas Cummingsas 12, Reggie Lynchas 10.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius