Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 15

Italijoje žaisiantis A.Kulboka: „Tai puiki vieta semtis patirties ir tobulėti“

Ilgalaikę sutartį su Vokietijos čempionu Bambergo „Brose“ klubu turintis Arnoldas Kulboka kitą sezoną nuomos teisėmis žais Kapo D'Orlando „Betaland“ ekipoje. 19-metis lietuvis teigia tikįs, jog Italijoje turės puikią galimybę tobulėti.
Arnoldas Kulboka
Arnoldas Kulboka / FIBA nuotr.
Temos: 1 Arnoldas Kulboka

„Po ilgų diskusijų su „Brose“ ir agentu nusprendėme žengti šį žingsnį, nes „Betaland“ atrodo esąs puikus klubas, sužaidęs gerą praėjusį sezoną. Atrodo, tai puiki vieta semtis patirties ir tobulėti“, – sakė A. Kulboka.

„A.Kulboka jau turi įspūdingą įgūdžių paketą – kamuolio valdymą, gebėjimą perduoti kamuolį, metimą iš toli, kas jį daro fantastišku talentu“, – lietuvį pristatė oficiali klubo svetainė.

„Didžiuojamės, kad tokia aukščiausio lygio krepšinio organizacija, kaip „Brose“, patikėjo mums ugdyti tokį didelį talentą. Tai didelis mūsų darbo su jaunaisiais žaidėjais įvertinimas. Arnoldas Kulboka pasižymi nuostabia įgūdžių ir fizinių savybių kombinacija, dėl ko jis laikomas itin perspektyviu. Tačiau mums jau dabar gali būti svarbus žaidėjas.

Mes suteiksime jam galimybes atskleisti savo potencialą. Ketiname labai pasikliauti trimis talentingais gynėjais – A.Kulboka, Mario Ihringu ir Vojislavu Stojanovičiumi, taigi bus labai įdomu“, – kalbėjo „Betaland“ klubo prezidentas Giuseppe Sindoni.

FIBA nuotr./Arnoldas Kulboka
FIBA nuotr./Arnoldas Kulboka

– Ši vasara tau labai užimta – dalyvavai „Adidas“ vasaros stovykloje ir U-19 pasaulio čempionate. Ką gali pasakyti apie pasirodymą šiuose renginiuose?, – Orlandinabasket.it paklausė lietuvio.

– Abiejuose renginiuose turėjau galimybę varžytis ne tik su geriausiais Europos, bet ir geriausiais pasaulio jaunaisiais žaidėjais. Buvo didelis malonumas ir garbė čia dalyvauti.

– Esi laikomas aukščiausio kalibro talentu, tačiau ką jau dabar gali duoti Kapo D'Orlando klubui?

– Aš tiesiog darau tai, ką moku geriausiai. Kiekvieną dieną stengiuosi patobulėti kiek įmanoma labiau. Viskam, ką treneris yra man suplanavęs, aš esu pasiruošęs.

– Kapo D'Orlando klubas talentų ugdymui skiria didelį dėmesį ir darbui su jaunimu yra nusamdęs buvusį NBA trenerį Kimą Hughesą. Kiek tau tai svarbu?

– Man labai smagu tai girdėti. Kaip ir sakiau, dirbdamas su tokiais treneriais, turiu puikų šansą tobulėti ir semtis patirties.

– „Betaland“ dalyvaus Čempionų lygos atrankoje. Tai itin svarbus momentas klubo istorijoje. Ar tai papildomai motyvuoja?

– Žinoma, tai svarbus dalykas. Puiki galimybė varžytis vienoje stipriausių Europos lygų. Tikiuosi, neiššvaistysime progos ir žaisime ten!

– Kiek tau svarbus bendravimas su sirgaliais?

– Man patinka socialiniai tinklai ir tikrai esu ten aktyvus. Mėgstu bendrauti su sirgaliais ir tiesiog žmonėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius