Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 04 05

Danilo Gallinari abejoja, ar žais Europos čempionate

Dar viena Europos krepšinio žvaigždė abejoja dėl dalyvavimo Europos čempionate. Danilo Gallinari Italijos žiniasklaidai atskleidė, kad nėra tikras, ar galės padėti nacionalinei komandai.
Danilo Gallinari
Danilo Gallinari / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Leidiniui „Corriere dello Sport“ krepšininkas teigė, kad galutinio sprendimo dar nepriminė, tačiau yra apimtas dvejonių.

„Tai nėra geras metas, nuspręsti, ar žaisiu Italijos rinktinėje. Galvosiu apie tai vėliau. Jeigu man kūnas leis, aš būsiu Europos čempionate. Pirmiausia turiu baigti NBA sezoną ir įvertinti keletą dalykų“, – kalbėjo „Denver Nuggets“ žaidėjas.

Denverio klubas šiuo metu kaunasi dėl vietos atkrintamosiose varžybose. Po sezono D.Gallinari galės pasinaudoti galimybę ir pratęsti sutartį su klubu, kurios vertė 16 mln. JAV dolerių.

Tačiau, manoma, kad italas norės tapti laisvuoju agentu ir išbandyti save rinkoje.

„Visada gera žaisti nacionalinėje rinktinėje. Tačiau dabar aš esu apimtas abejonių. Jau kalbėjau su treneriu Ettore Messina. Jis sakė, kad lauks mano sprendimo“, – aiškino D.Gallinari.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius