-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 04 17

Italijos krepšinio titanų susirėmime „Olimpia“ herojumi tapo S.Shieldsas

Dvi pagrindinės pretendentės į Italijos pirmenybių auksą – Milano „Olimpia“ ir Bolonijos „Virtus“ – trečią kartą šiame sezone žengė viena prieš kitą ant parketo ir trečią kartą pergalę iškovojo „dizaineriai“, namuose triumfavę rezultatu 94:84 (27:18, 26:21, 17:26, 24:19).
Shavonas Shieldsas ir Kyle'as Hinesas
Shavonas Shieldsas ir Kyle'as Hinesas / K.Kavolėlio/KKF nuotr.

„Krepšinio profesoriaus“ Ettore Messinos auklėtiniai pirmoje susitikimo dalyje dominavo ir susikrovė net 17 taškų persvarą (53:36), kuri labai greitai ištirpo po pertraukos.

Aleksandrui Džordževičiui pavyko prikelti savo ekipą iš numirusiųjų ir po trijų kėlinių komandas skyrė jau tik penki taškai (65:70), o ketvirtajame kėlinyje – vos vienas dvitaškis (81:83), tačiau paskutinę 4 minučių atkarpą „dizaineriai“ laimėjo 11:3 ir iškovojo svarbią pergalę.

„Olimpia“ Bolonijos klubą šiemet du sykius nurungė Italijos pirmenybėse ir sykį Italijos Supertaurės finale.

Nugalėtojus į priekį tempė tritaškių salvę paleidęs Shavonas Shieldsas. Danijos krepšininkas pelnė net 35 taškus (6/7 dvit., 7/9 trit., 2/2 baud.), taip pat atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 37 naudingumo balus.

Visa tai puolėjas atliko per 27 žaidimo minutes. Dano +/ – rodiklis siekia net +20.

Labai solidų pasirodymą surengė ir buvęs žalgirietis Zachas LeDay – 21 taškas, 8 atkovoti kamuoliai ir 32 naudingumo balai.

Milano ekipa pakilo į pirmą turnyrinės lentelės poziciją, o „Virtus“ žengia trečia. Tarp jų įsispraudęs „Brindisi“ klubas artimiausiu metu galės sugrįžti į „Lega Basket Serie A“ sostą.

Milano „Olimpia“: Shavonas Shieldsas 35 (7/9 trit.), Zachas LeDay 21 (8 atk. kam., 32 naud. bal.), Malcolmas Delaney 11.

Bolonijos „Virtus“: Amaras Alibegovičius 18 (6 atk. kam.), Milošas Teodosičius ir Marco Belinelli (6 rez. perd., 21 naud. bal.) po 15.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius