-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 14

Jonas Valančiūnas apie bendravardžio žaidimą: „Tik Mačiulis taip gali“

Nepaisant prasčiausių Jono Valančiūno rungtynių šiame „Eurobasket 2015“ turnyre, Lietuvos krepšinio rinktinė sugebėjo peržengti aštuntfinalio barjerą, kai 85:81 įveikė Gruziją. Rinktinę į priekį tempė kitas Jonas, Mačiulis, įmetęs 34 taškus ir surinkęs net 50 naudingumo balų. Jam J.Valančiūnas negailėjo gerų žodžių.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mačiulis žaidė tikrai labai gerai. Toks žaidimas... tik iš Mačiulio gali būti. Ne tik taškai – atkovoti kamuoliai, perimti kamuoliai. Aukštame lygyje žaidė“, – apie J.Mačiulio žaidimą kalbėjo J.Valančiūnas.

Nors treneris Jonas Kazlauskas sakė, kad prieš mačą „centras“ nesijautė labai gerai, tačiau J.Valančiūnas patikino, kad viskas buvo gerai.

Janą Vesely paskutinėse D grupės rungtynėse sustabdęs J.Valančiūnas šįkart nieko negalėjo padaryti prieš gruzinų lyderį Zazą Pačulią.

„Nežinau, kodėl nepavyko. Jis tikrai stiprus individualiai, šiandien pataikė visus savo metimus iš vidutinio nuotolio. Atliko daug gražių veiksmų puolime, gerai užbaigė atakas, šiandien žaidė labai gerai. Rungtynės man tikrai nebuvo labai geros“, – savo žaidimą vertino J.Valančiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius