-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 27

K.Hayeso proveržis jaukia „Žalgirio“ planus ir ekspertų mintis: „Kur jis buvo visą sezoną?“

Du karjeros rekordus per tris dienas Eurolygoje praėjusią savaitę pagerinęs bei stipriai prie Lietuvos čempionų pergalių prisidėjęs Kevarriusas Hayesas pasėjo papildomas mintis ne tik ekspertų, bet ir Kauno „Žalgirio“ vadovų galvose. 15min laidos PIKENROLAS dalyviai ne tik svarstė, kokios priežastys lėmė tokį vidurio puolėjo iš Floridos proveržį, bet ir ar verta „Žalgiriui“ jį išlaikyti Nemuno saloje trečiam sezonui iš eilės.

Prie sienos priremtas Kauno „Žalgiris“ praėjusią savaitę iškovojo dvi įtikinamas pergales prieš Bolonijos „Virtus“ ir Vitorijos „Baskonia“ bei tęsia kovą dėl vietos Eurolygos įkrintamosiose varžybose.

Netikėtu Andrea Trinchieri koziriu tapo blankiai šį sezoną atrodęs bei viešos kritikos iš Kazio Maksvyčio gruodžio pabaigoje sulaukęs Kevarriusas Hayesas.

27-erių metų 206 cm ūgio amerikietis prieš Italijos komandą užfiksavo asmeninį efektyvumo rekordą (26 naud. bal.), o po dviejų dienų sužaidė rezultatyviausią karjeros mačą (17 tšk.).

Kaip 15min laidoje PIKENROLAS teigė Linas Kleiza, K.Hayesas pasinaudojo „Žalgirio“ priekinės linijos bėdomis.

„Taip, abu Kevarriuso Hayeso mačai buvo labai geri, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza. – Rolando Šmito nebuvo dėl traumos, o Brady Manekas žaidė prastai. Kai treneris tavęs išimti negali, tuomet pasitikėjimas išauga. Kevarriusas išnaudojo savo galimybes ir jam duotą žaidybinį laiką. Jis buvo vienas kertinių žaidėjų, padėjusių „Žalgiriui“ laimėti abejas rungtynes.“

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Kevarrius Hayes
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Kevarrius Hayes

Puikią bangą pagavęs K.Hayesas antroje mačo su „Baskonia“ dalyje be pertraukų žaidė net 17 minučių.

„Visi galvojome, kad atvažiuos „Virtus“ su „Baskonia“ ir sulaužys „Žalgirio“ priekinę liniją. Bet niekas nesulaužė nei mūsų larentzakio Lauryno Biručio, nei Kevarriuso. Tadas Sedekerskis žaidė starte, bet rungtynėse jo nematėme. Jis neatrodė labai traumuotas, tiesiog pralakstė. Nepamirškime, kad atėjo pavasaris, sezono pabaiga, o kai kurie žaidėjai mėgsta išlįsti iš po žiemos. Gal tai prisidėjo prie tokių Kevarriuso Hayeso pasirodymų?“, – šyptelėjęs klausė L.Kleiza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius