-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 08

Katastrofiškas paskutinis ketvirtis įsiutino Mindaugą Kuzminską

Nors Mindaugas Kuzminskas sekmadienį vykusias Ispanijos krepšinio lygos rungtynes su Madrido „Real“ ekipa ne tik pradėjo monstriškai, bet ir buvo vienas iš rezultatyviausių dvikovos krepšininkų, puikų lietuvio pasirodymą apkartino paskutinis ketvirtis. Būtent tas nelemtas kėlinukas ne juokais įsiutino Mindaugą.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo pats blogiausias kėlinukas šiame sezone. Pirmus tris ketvirčius mes kovėmės, tačiau tai nieko nepateisina. Žinoma, kai pralaiminėji 15 taškų, žaisti tampa sunkiau, bet mūsų klaidos buvo absurdiškos,“ – kalbėjo M.Kuzminskas, kuriam rungtynių pradžia susiklostė įspūdingai.

Pirmajame ketvirtyje neįtikėtiną šou surengęs M.Kuzminskas iš viso pelnė 18 taškų, atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, triskart pažeidė taisykles, 4 kartus suklydo ir buvo rezultatyviausias savo klube. Pabrėžtina, jog 12 pirmų komandos taškų keturiais taikliais tritaškiais pelnė būtent M.Kuzminskas.

„Tai nesvarbu. Nesvarbu, kaip pradedi rungtynes, svarbiausia – kaip jas baigi. Privalome susiimti ir pasirūpinti, kad tokie beviltiški ketvirčiai daugiau niekada nepasikartotų. Noriu atsiprašyti net ir lemiamame kėlinuke mus palaikiusių žmonių“, – sakė jis.

Malagos „Unicaja“ ekipa „karališkajam“ klubui įkandin sekė iki pat trečiojo kėlinuko pabaigos, tačiau paskutinėje dvikovos dalyje kažkas atsitiko ir Mindaugo Kuzminsko komanda jį pralaimėjo net 21 taško persvara – 7:28.

Nors „Unicaja“ klubui tai buvo pirma nesėkmė per ketverias rungtynes, Lietuvos krepšininkui paantrino ir komandos draugas Franas Vasquezas: „Mes per dažnai pralaimime. Esame labai sudėtingoje situacijoje. Privalome kažką keisti. Tas paskutinis kėlinukas buvo visiškas nesusipratimas. Madrido klubas mus nušlavė. Dabar keliausime į San Sebastianą, kur turėsime laimėti.“

Sekmadienį vykusiose rungtynėse Malagos ekipa Madrido „Real“ klubui su Jonu Mačiuliu nusileido 62:88. Nugalėtojų gretose žaidęs kitas Lietuvos krepšininkas per 25 minutes pelnė 3 taškus, atkovojo 5 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus prasižengė ir surinko 5 naudingumo balus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius