Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 02 12

Keistomis aplinkybėmis Vilnių palikęs S.Kulvietis – „Ryto“ žudikų stovykloje

Saulius Kulvietis prieš šį sezoną pasirašė sutartį su Vilniaus „Rytu“, bet sostinėje taip ir nedebiutavo. Dabar puolėjas jungiasi prie Rygos VEF ekipos, kuri „Rytą“ žudė Čempionų lygoje.
Saulius Kulvietis
Saulius Kulvietis / rytasvilnius.lt nuotr.

„Rytas“ esą liko nustebintas S.Kulviečio traumos, kai sutartis su juo jau buvo pasirašyta – išsiskyrimas kainavo 30 tūkst. eurų Vilniaus klubui.

VEF penktadienį oficialiai paskelbė apie 29-rių puolėjo prisijungimą.

„Labai džiaugiuosi prisijungęs, – Rygos klubo pranešime cituojamas lietuvis. – Žinau, kad tai puikus klubas su ilga istorija, labai profesionaliais vadovais ir treneriais. Komanda žaidžia gerą krepšinį šį sezoną, tai neša rezultatus, tikiuosi, kas mums pavyks pasiekti savo tikslus. Laukiu, kada galėsiu prisijungti prie komandos ir padėti aikštėje.“

„Rytas“ su VEF žaidė vienoje Čempionų lygos grupėje ir abukart nusileido Latvijos komandai – 81:85 namuose ir 60:84 išvykoje. Vilniečiai į kitą etapą nepateko, o Rygos ekipa grupių etapo iššūkį įveikė.

Praėjusio sezono metu S.Kulvietis žaidė Prancūzijoje – Dižono JDA ekipoje. 2009-2010 m. sezone LKL debiutavęs puolėjas per savo karjerą yra dar rungtyniavęs Badalonos „Joventut“, Panevėžio „Lietkabelio“, Utenos „Juventus“, Prienų bei Pasvalio ekipose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius