-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 17

Kibirkštys Italijoje: „Virtus“ ir „Olimpia“ atakuoja vieni kitus ir už aikštės ribų

Italijos krepšinio čempionato finale įtampa pasiekė aukščiausią tašką, o komandos jau špaguojasi ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų.
Italijos čempionato finalas
Italijos čempionato finalas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Titulą ginantis Bolonijos „Virtus“ klubas laimėjo penktąsias finalo rungtynes prieš Milano „Olimpia“ namuose 84:78 ir sušvelnino serijos iki keturių pergalių rezultatą 2-3.

Bet po pergalės „Virtus“ prezidentas Massimo Zanetti nesišypsojo, o tiesioginiame eteryje liejo tulžį dėl esą teisėjų proteguojamos Milano ekipos ir jos trenerio Ettore Messinos.

„Laikas nustoti būti kontroliuojamiems Milano komandos ir Messinos, – su pasišlykštėjimu balse specialisto pavardę ištarė 74-erių komandos vadovas. – Mūsų sirgaliai yra geriausi Italijoje. Esame vieningi prieš visus, laimėjome šias rungtynes nepaisant teisėjavimo.“

Šeštosios rungtynės šeštadienį bus žaidžiamos jau Milane, bet „Olimpia“ klubas prieš jį nusprendė netylėti ir kreipėsi į „Lega A“ pirmenybių organizatorius.

„Esame nustebę ir pasipiktinę Bolonijos „Virtus“ savininko Zanetti tonu ir pareiškimais, – teigiama oficialiame pranešime. – Milano „Olimpia“ klubas yra žinomas visoje Europoje dėl savo sąžiningumo ir darbo stiliaus. Deja, tai jau ne pirmas kartas, kai ponas Zanetti nepagarbiai ir įžeidžiančiai atsiliepia mūsų klubo ir jo narių atžvilgiu. Jų pasisakymai yra išsigalvoti ir nepagrįsti, kaip ir jų kalbos prieš seriją. Raginame Italijos krepšinio federaciją aktyviai imtis veiksmų ir išsiaiškinti, ar yra pagrindo sankcijoms prieš „Virtus“ klubą. Tuo pačiu rekomenduojame sirgalius nereaguoti į provokacijas iš varžovų pusės ir dar sykį pademonstruoti, kokiu stiliumi žaidžia mūsų klubas.“

„Olimpia“ siekia susigrąžinti pernai prarastą Italijos čempionų karūną, kurią pastarąjį sykį užsidėjo 2020 metais.

Jeigu Milane vis dėlto laimėtų „Virtus“, lemiamos septintosios serijos rungtynės vyktų jau Bolonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius