Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 04 24

Kuriozas: metimą į savo krepšį pataikęs žaidėjas palaidojo komandos sezoną

Graikijos krepšinio čempionato ketvirtfinalio rungtynėse sirgaliai galėjo išvysti tai, ką pamatysi tikrai ne kiekvieną dieną – į savo krepšį kamuolį pataikęs krepšininkas palaidojo komandos sezoną.
Jermaine'as Marshallas
Jermaine'as Marshallas

Likus kelioms sekundėms iki pirmo pratęsimo pabaigos „AE NEA Kifisia“ komanda pirmavo 95:93 ir po netikslių Salonikų „Aris“ krepšininko baudos metimų atkovojo kamuolį – pergalė ir išlyginta ketvirtfinalio serija 1:1 buvo ranka pasiekiama.

Vis dėlto neturėjęs kur dėtis „Kifisia“ krepšininkas perdavė kamuolį komandos draugui Jermaine’ui Marshallui, o šis, pamiršęs, kad stovi prie savojo krepšio, įmetė 2 savižudiškus taškus ir varžovams padovanojo antrą pratęsimą.

VIDEO: Το απίστευτο αυτο-καλάθι του Marshall!

Protu nesuvokiamos dovanos sulaukęs „Aris“ klubas antrame pratęsime pradėjo dominuoti ir rungtynes laimėjo 108:103, o savo ekipai prieš pat nosį pusfinalio duris užtrenkęs J.Marshallas į rūbinę pėdino nuleista galva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius