-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 03

Kvailas sumanymas: dopingo testo išlaikymui krepšininkas pasitelkė nėščios moters šlapimą

Tai bent istorija, į viešumą išlindusi po vienerių metų. DJ Cooperis, Graikijos krepšinio granduose rungtyniavęs gynėjas, norėdamas patekti į Bosnijos ir Hercegovinos nacionalinę rinktinę, įprastai turėjo praeiti dopingo kontrolę. Tačiau šlapimo mėginys, kurį pridavė krepšininkas, parodė, kad jis – nėščias.
DJ Cooperis
DJ Cooperis / Eurohoops nuotr.
Temos: 2 Krepšinis Dopingas

DJ Cooperis jau metus ilsisi nuo krepšinio. Po 2017-2018 metų sezono, praleisto „Monaco“ klube, krepšininkas teigė, kad dėl šeimyninių problemų daro pertrauką.

Visgi netikėtą amerikiečio pasitraukimą išaiškino portalas „Eurohoops“ – mėginyje, kurį DJ Cooperis pateikė dopingo kontrolei, buvo rasta hormonų, priklausančių nėščioms moterims.

Dėl bandymo apgauti dopingo kontrolę FIBA iš karto krepšininką suspendavo dviem metams. Į aikštelę nedidukas 183 cm įžaidėjas galės grįžti kitų metų birželio 20-ąją.

Didžiąją karjeros dalį 28-erių krepšininkas rungtyniavo Graikijoje – Atėnų „AEK“, „Panathinaikos“, taip pat Salonikų „PAOK“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius