Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 22

Lietuvius išmetęs Izraelis nužygiavo iki Europos dvidešimtmečių aukso

Sekmadienį vakare baigėsi Europos dvidešimtmečių pirmenybės. Aukso medalius iškovojo Izraelis. Turnyro šeimininkai Tel Avive 92:84 įveikė Ispanijos dvidešimtmečius ir antrus metus iš eilės pasidabino aukščiausios prabos medaliais.
Izraelis U20 - Ispanija U20
Izraelis U20 - Ispanija U20 / FIBA nuotr.

Tel Avivo „Maccabi“ talento Deni Avdijos vedini izraeliečiai nuo pat pirmųjų minučių kibo į atlapus ispanams ir jau pirmajame kėlinyje turėjo 8 taškų persvarą.

Ispanai atsigavo po šalto dušo ir tame pačiame kėlinyje išlygino rezultatą, o įpusėjus rungtynėms švieslentėje taip pat degė lygus rezultatas – 42:42.

Po ilgosios pertraukos Izraelio krepšininkai persvaros nebešvaistė – greitose atakose tritaškius laidę šeimininkai po trijų kėlinių įgijo 7 taškų persvarą.

Ketvirtame kėlinyje žydai dar labiau padidino apsukas ir vienu metu turėjo net 17 taškų persvarą.

Izraelį į pergalę vedė Deni Avdija. 18-metis pelnė 23 taškus, atkovojo 5 kamuolius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

FIBA nuotr./Izraelis U20 – Ispanija U20
FIBA nuotr./Izraelis U20 – Ispanija U20

Net dviem metais už komandos draugus jaunesnis žaidėjas buvo pripažintas geriausiu turnyro žaidėju. Jis rinko po 18,4 taško, 8,3 atkovoto kamuolio ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Ketvirtfinalyje Izraelis eliminavo lietuvius. Mūsiškiai tęsė kovą dėl penktos vietos ir nugalėję kroatus bei turkus iškovojo garbingą poziciją.

VIDEO: Finalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius