Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 09 09

Lietuvos pavyzdžiu – Graikijos rinktinė išplūdo teisėjus ir pateikė protestą

Pasaulio krepšinio čempionatą su trenksmu palieka ir Graikijos rinktinė. Po pergalės prieš čekus jie pasitraukė iš kovos, nes nelaimėjo 12 taškų skirtumu. Tai padaryti sutrukdė ir penkias pražangas susirinkęs lyderis Giannis Antetokounmpo. Dėl to treneris Thanasis Skourtopoulos kaltino teisėjus.
Graikijos krepšinio rinktinė
Graikijos krepšinio rinktinė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

NBA žvaigždė iš žaidimo iškrito ketvirtojo kėlinio viduryje, kai graikai turėjo taip reikalingą 12 taškų persvarą. Teisėjai G.Antetokounmpo paskyrė dvi pražangas puolime iš eilės ir šis turėjo sėsti ant suolo.

„Giannis atvyko mums padėti. Jis kovojo kiekvieną dieną aikštėje. Ne tik rungtynių metu. Bet, žinoma, jis negauna pagarbos, kurios nusipelnė. Kalbu apie dvi pražangas puolime, kurios jam buvo skirtos – trečia ir penkta. Tu negali skirti tokių pražangų šiems žaidėjams“, – piktinosi Graikijos rinktinės treneris.

Th.Skourtopoulos stebėjosi teisėjų darbu ir dėl Nicko Calatheso, kuris buvo rezultatyviausias su 27 taškais.

„Jis žaidė 37 minutes. Jis visą laiką su kamuoliu ir prieš jį prasižengė tik kartą. Gal man gali kas nors tai paaiškinti? Vyrukas veržiasi visą laiką. Varžovai jį pastumia dukart, kol jis įmeta į krepšį. Niekas nereaguoja. Dėl Giannio tas pats. Galime padaryti video su daugiau nei 25 epizodais, kur jie jį užspiečia ir liečia keturiomis ar penkiomis rankomis“, – piktinosi graikas.

Po rungtynių Graikijos krepšinio federacija pateikė oficialų protestą FIBA su prašymu, kad teisėjai daugiau nebedirbtų šiame pasaulio čempionate.

Tą patį po pralaimėjimo Prancūzijai padarė Lietuvos rinktinė ir suklydę teisėjai nebedirba čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius