-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LKL klubams verta suklusti: solidus lietuvis bando palikti komandą Graikijoje

Nuo 2020 m. užsienio klubuose rungtyniaujantis Laurynas Beliauskas netrukus gali tapti laisvuoju agentu. SDNA žurnalistas Michalis Koutsougiannis pranešė, kad lietuvis pasiprašė palikti Salonikų PAOK komandą, o ši jau ieško naujo žaidėjo į jo vietą.

Pranešama, kad L.Beliauskas nerungtyniaus artimiausiame PAOK susitikime su Pirėjo „Olympiakos“. Kodėl lietuvis prašosi palikti ekipą, nepriduriama.

26-erių snaiperis Graikijos klube rungtyniauja pirmą sezoną. Vietinėse pirmenybėse jo rodikliai siekia 8,6 taško ir 8,5 naudingumo balo, FIBA Čempionų lygoje – 9,1 taško ir 7,1 naudingumo balo.

Tiesa, PAOK pasirodymą pastarajame turnyre jau baigė, nes iškrito įkrintamųjų etape.

FIBA nuotr./Laurynas Beliauskas
FIBA nuotr./Laurynas Beliauskas

L.Beliauskas nuo 2014 iki 2019 m. priklausė Klaipėdos „Neptūnui“, bet ryškiausiai atsiskleidė 2019-2020 m. sezone gindamas Kėdainių „Nevėžio“ garbę.

2020-2022 m. laikotarpiu klaipėdietis žaidė Santjago de Kompostelos „Obradoiro“ komandoje Ispanijoje, o praėjusiame sezone rungtyniavo Frankfurto „Skyliners“ ekipoje Vokietijoje.

Praėjusią vasarą L.Beliauskas išsibandė savo jėgas ir Lietuvos rezervinėje rinktinėje, sužaisdamas joje trejas rungtynes, kuriose pelnė vidutiniškai po 14 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius