-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 14

Lyg užkeiktas „Real“ puolėjas: išsigydęs vieną sunkią traumą, dabar patyrė kitą

Madrido „Real“ klubas laimėjo pirmąsias Ispanijos ACB lygos finalo serijos rungtynes, bet vėl ilgam prarado Anthony Randolphą.
Anthony Randolphas
Anthony Randolphas / Scanpix Baltics/Karolio Kavolėlio nuotr.

Ispanijos sostinės klubas pranešė, kad Slovėnijos pilietybę turinčiam amerikiečiui diagnozuotas visiškas kairiojo kelio priekinio kryžminio raiščio plyšimas.

32 metų 211 cm ūgio puolėjas šiurpią traumą patyrė rungtynių prieš „Barcelona“ antrajame kėlinyje, kai nesėkmingai krito ant žemės ir skausmo perkreiptu veidu buvo išneštas iš aikštės.

Artimiausiomis dienomis „Real“ puolėjo lauks operacija. Kiek laiko jis negalės rungtyniauti, kol kas neprognozuojama, bet veikiausiai A.Randolpho reabilitacija išsitęs bent iki pusmečio.

Sunkią traumą krepšininkas patyrė praėjus vos pusmečiui nuo tada, kai išsigydė kitą sunkią traumą. Dar 2020 m. gruodį A.Randolphui trūko Achilo sausgyslė, o dėl to „Real“ žaidėjas nerungtyniavo beveik metus.

Šį sezoną ACB lygoje jis spėjo sužaisti 20 mačų ir juose vidutiniškai rinko po 5,4 taško ir 2,4 atkovoto kamuolio per 12 minučių. Eurolygoje jo rodikliai buvo 3,6 taško ir 2,2 atkovoto kamuolio per 9 minutes.

Nepaisant netekties, „Real“ laimėjo pirmąsias finalo serijos rungtynes ir serijoje prieš „Barcelona“ pirmauja 1-0. Antrąjį susitikimą Barselonoje komandos žais trečiadienį, o vėliau serija persikels į Madridą.

Primename, kad Madrido ekipa finalo seriją pradėjo be vyriausiojo trenerio Pablo Laso, kuris praėjusią savaitę patyrė infarktą. Taip pat „Real“ pirmosiose rungtynėse neturėjo net trijų gynėjų – Sergio Llullo, Thomaso Heurtelio ir Nigelo Williamso-Gosso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius