Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 28

M.Kalniečio ir M.Kuzminsko treneris Krasnodare dirbs dar bent trejus metus

Gruodį Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos vairą perėmęs Jevgenijus Pašutinas įtikino Rusijos klubo vadovus – specialistui įteikta nauja trejų metų sutartis, galiosianti iki 2023-ųjų vasaros.
Jevgenijus Pašutinas
Jevgenijus Pašutinas / „Scanpix“ nuotr.

Antrą kartą Krasnodare dirbantis 51-erių treneris sezoną pradėjo kaip Saratovo „Avtodor“ strategas, bet lapkričio pabaigoje buvo atleistas.

Ilgai be darbo rusas nebuvo – jau po kelių savaičių „Lokomotiv“ atlaisvino vyr. trenerio vietą atleidusi Luca Banchi, o į komandos vairininko kėdę pasodino J.Pašutiną, jau dirbusį Krasnodare 2012-2014 m. laikotarpiu.

„Lokomotiv“ strategu tapęs Rusijos treneris nespėjo išgelbėti Krasnodaro ekipos sezono Europos taurėje, iš kurios vieni favoritų pasitraukė jau po grupių etapo, bet VTB Vieningoje lygoje Pietų Rusijos ekipa iškovojo jau aštuonias pergales iš eilės ir su 13-4 pergalių ir pralaimėjimų balansu nusileidžia tik Maskvos srities „Chimki“ bei Maskvos CSKA klubams.

„Man didelė garbė būti šio klubo dalimi. Noriu asmeniškai padėkoti klubo prezidentui Andrejui Vediščevui už pasitikėjimą manimi, – po sutarties pasirašymo kalbėjo J.Pašutinas. – Suprantu, kad mūsų laukia ambicingi tikslai. „Lokomotiv“ turi laiminčias tradicijas, o aš padarysiu viską, kad pasiektume savus tikslus ir įgyvendintume sirgalių viltis.“

Krasnodaro klube šį sezoną žaidžia ir du Lietuvos rinktinės krepšininkai – Mantas Kalnietis ir Mindaugas Kuzminskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius