-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 11

Italai nebesitiki Milane išvysti vilčių nepateisinusio Lino Kleizos

Į Italijos čempionato finalą netikėtai neprasibrovusio Milano „Emporio Armani“ klubo vasarą laukia didžiulės permainos. Jos palies ir Italijos ekipoje rungtyniaujantį Liną Kleizą. 24sek.lt šaltiniai Italijoje praneša, kad nėra abejonių, jog 30 metų 203 cm ūgio lietuvis pakeis komandą.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Linas Kleiza

Neoficialiais duomenimis, Milane L.Kleiza per sezoną uždirbo maždaug 700-800 tūkst. eurų. Italijos žiniasklaidoje teigiama, kad krepšininkas nepateisino lūkesčių ir už jį buvo permokėta.

L.Kleizos vaidmenį Milane sezono pabaigoje iliustravo jo minučių skaičius Italijos čempionato pusfinalyje su Sasario „Dinamo“. Šeštosiose serijos rungtynėse jis aikštėje praleido vos 7 minutes, o lemiamame susitikime aikštėje net nepasirodė.

Pusfinalio serijoje L.Kleiza rungtyniaudavo vos po 15 minučių ir pelnydavo 4,25 taško.

Sezono pabaigoje L.Kleiza Italijos žiniasklaidai užsiminė, kad norėtų baigti karjerą Kauno „Žalgiryje“. Lietuvos čempionų vadovas Paulius Motiejūnas 24sek.lt interviu sakė, kad pasibaigus sezonui „Žalgiris“ ketina susisiekti su L.Kleiza.

„Linas pasakė, kad „Žalgiryje“ norėtų karjerą baigti. Klausimas, kada jis galvoja baigti tą karjerą. Ar tai būtų kitą sezoną, ar ne kitą. Bet, manau, kad tikrai su Linu kalbėsime, kai jis pabaigs savo sezoną Italijoje ir tada matysime, kokia situacija“, – teigė P.Motiejūnas.

L.Kleiza turėjo tapti „Emporio Armani“ lyderiu, bet Eurolygoje aikštėje praleisdavo vidutiniškai po 19,5 minučių, pelnydavo 7,3 taško ir atkovodavo 3,1 kamuolio.

Italijos čempionate jis buvo kiek naudingesnis – per tiek pat laiko rinkdavo 9,6 taško ir atkovodavo 3,9 kamuolio.

Lietuvos rinktinės treneris Jonas Kazlauskas laukia L.Kleizos atsakymo dėl nacionalinės komandos, tačiau didelių vilčių, kad puolėjas žais Europos čempionate, nepuoselėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius