Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 06

Mindaugas Kuzminskas Eurolygos žaidėjų reitinge – 24-as

Geriausių Eurolygos žaidėjų reitingą sudarantis „Eurohoops“ portalas Lietuvos rinktinės ir Milano „Olimpia“ puolėją Mindaugą Kuzminską priskiria į trečiąjį dešimtuką.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

M.Kuzminskui skirta 24 pozicija, pažymint, jog po 10,9 taško praėjusį sezoną Eurolygoje rinkęs lietuvis gali šį sezoną atsiskleisti labiau.

„2018-uosius Milane galima laikyti tranzitiniu periodu, nevisiškai atspindinčiu jo žaidimą, – rašė Eurohoops apie M.Kuzminską. – Lietuvos puolėjas atvyko į Milaną sezono pusiaukelėje, kai komanda jau daugiau mažiau buvo praradusi galimybes patekti į atkrintamąsias kovas. 2018-2019 m. sezoną jis pradės nuo pat pradžių, o sustiprinta Italijos komanda bandys pasiekti atkrintamąsias varžybas pirmą kartą po ketverių metų pertraukos.

Kuzminskas atitinka visus modernaus krepšinio elementus: atakuoti mėgstantis puolėjas gali nulemti rezultato skirtumą ir geriausioje komandoje. Jis atletiškas, visada pavojingas prie tritaškio, protingas su kamuoliu rankose, vienodai pajėgus žaisdamas veidu į varžovą ar nugara į krepšį, o greitose atakose pavojingas dėl savo greičio.“

„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas
„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas

Eurohoops primena, kad nors M.Kuzminskui netrūksta talento, atstovaudamas anksčiau Kauno „Žalgiriui“ ir Malagos „Unicaja“ jis negalėjo toli nukeliauti Eurolygoje. Šįkart su sustiprėjusia Milano komanda gali būti kitaip.

Eurohoops reitinge M.Kuzminskas yra tarp Willo Clyburno iš Maskvos CSKA (25-as) ir Gustavo Ayono iš Madrido „Real“ (23-ias). 22-as yra Luigi Datome („Fenerbahče“), o 21-as M.Kuzminsko komandos draugas Nemanja Nedovičius.

Anksčiau skelbtuose žemesnėse pozicijose Kauno „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas reitinguotas 41-uoju, „Olimpia“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis, šį reitingą pavadinęs „mėšlo krūva“, – 79-uoju.

Šimtuke yra ir trys „Žalgirio“ legionieriai: Brandonas Daviesas – 39-as, Aaronas White'as – 78-as, Nate'as Woltersas – 92.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius