Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 15

Mintis į Belgradą jau kreipiantis Šaras: „Laukiame finalo ketverto“

Šarūnas Jasikevičius ir „Barcelona“ išlaikė paskutinį testą prieš Eurolygos finalo ketvertą, o dabar mintimis jau pamažu keliasi į Serbijos sostinę, kur ateinančią savaitę vyks svarbiausios sezono kovos.
Kauno „Žalgiris“ – Barselonos „Barcelona“
Šarūnas Jasikevičius / Erikas Ovčarenko/BNS

„Barca“ paskutinėse Ispanijos ACB lygos reguliariojo sezono rungtynėse 94:80 įveikė Manresos „Baxi“ ir finišavo sužinodami būsimą varžovą ACB ketvirtfinalyje – katalonai grumsis su aštuntą vietą užėmusia Las Palmaso „Gran Canaria“.

Paskutinėse rungtynėse prieš Eurolygos finalo ketvertą „Barcelona“ nelengvai įsibėgėjo, bet atitrūko nuo oponentų antroje rungtynių pusėje.

„Pirma pusė nebuvo gera, bet po to buvome solidesni. Žaidėme labai paprastą krepšinį prieš komandą, kuri reikalauja iš tavęs didelio fiziškumo. Radome Laprovittolą, kuris pakeitė rungtynių tėkmę mūsų naudai“, – 20 taškų pelniusį argentinietį išskyrė Š.Jasikevičius.

Jau netrukus jis su komanda išvyks į Belgradą, kur ketvirtadienį „Barca“ Eurolygos pusfinalyje žais prieš kitą Ispanijos komandą Madrido „Real“.

„Atvyksime į finalo ketvertą su šiek tiek problemų, kaip ir kitos komandos, bet laukiame jo ir bandysime pasiekti finalą“, – apie artėjančias žūtbūtines kovas kalbėjo Šaras.

Primename, kad „Barcelona“ ir „Real“ rungtynės ketvirtadienį prasidės 22 val. Kiek anksčiau, 19 val., dėl vietos finale grumsis Pirėjo „Olympiakos“ ir titulą ginsiantis Stambulo „Anadolu Efes“.

Finalas bus žaidžiamas šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius