Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 30

Nematoma lietuvių žygio „EuroBasket 2013“ pusė: „Paprasti žmonės to nesupras“

Jie išvyko kautis dėl medalių, tačiau namo galėjo važiuoti po grupių etapo, kai iš „parkingo“ metimus į lietuvių krepšį ėmė laidyti Mirzs Teletovičius. Aukštą tikslą nusibrėžusią 2013-ųjų metų Lietuvos rinktinę drebino dramos ir konfliktas su žiniasklaida, tačiau tai galiausiai komandą sutelkė į kumštį, kuris po dešimties metų pertraukos nužygiavo iki pat Senojo žemyno pirmenybių finalo. Tačiau lemiamoje akistatoje, auksui pradėjus slysti iš rankų, tarp pasitikėjimu spinduliavusių žaidėjų netrūko emocijų ir aistrų.
Lietuvos krepšininkai
Lietuvos krepšininkai / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

PIKENROLO KLUBO dalyvius Liną Kleizą ir Beną Matkevičių sieja vienas bendras čempionatas. Tai nuopuoliais ir pakilimais, dramomis, karu su žiniasklaida, konfliktu rūbinėje ir galiausiai sidabriniais medaliais pažymėtas 2013-ųjų metų Europos čempionatas Slovėnijoje.

Pirmasis skauto Beno Matkevičiaus kartas nacionalinėje komandoje bei paskutinis Lino Kleizos šokis vilkint Lietuvos rinktinės marškinėlius, pasibaigęs patekimu į simbolinį turnyro penketuką.

15min prenumeratoriams skirtoje dalyje bičiuliai praskleidė prieš beveik devynerius metus vykusio čempionato užsklandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius