Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 10 /11:13

„Neptūną“ suerzino šaltis Graikijoje: skųsis FIBA, rungtynės gali neįvykti

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ Salonikuose (Graikija) susidūrė su nesklandumais – dėl itin šaltos PAOK sporto salės nuspręsta atšaukti turėjusią vykti rytinę treniruotę.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / bcneptunas.lt nuotr.

Neptūniečiai atvyko į areną, tačiau suprato, kad čia treniruotis neįmanoma – net kvėpuojant eina garai.

„Neptūno“ klubas dėl šios susidariusios situacijos ketina pareikšti pretenziją organizatoriams ir rašyti skundą FIBAI.

Jau rašėme, kad PAOK krepšinio arenoje pirmadienio vakarą buvo itin šalta. Kai kurie „Neptūno“ žaidėjai treniravosi net su sportiniais džemperiais. Dėl šalčio, kad žaidėjai neperšaltų, „Neptūno“ trenerių kolektyvas nusprendė net sutrumpinti treniruotę.

Pirmadienį organizatoriams buvo užsiminta, kad reikia sušildyti salę, tačiau to padaryta nebuvo.

Patys graikai sakė, kad pastarosios dienos Graikijoje – itin šaltos. Anot jų, per pastaruosius 50 metų tai šalčiausios dienos. Graikai nėra pratę prie sniego, o pastarosiomis dienomis jo Graikijoje netrūksta.

„Dabar svarbiausia, kad salė būtų paruošta rungtynėms. Svarbu, kad įvyktų rungtynės“, – sakė „Neptūno“ atstovai.

Dvikova tarp „Neptūno“ ir PAOK ekipų turi vykti šįvakar 19 val. Šią dvikovą tiesiogiai iš Graikijos transliuos LRT Kultūros kanalas.

Dėl traumų „Neptūnui“ šiose rungtynėse nepadės Martynas Mažeika, Arvydas Šikšnius ir Arnas Butkevičius. Jie liko Klaipėdoje.

„Nuotaikos – kovingos. Turime šansus, galimybes kovoti dėl pirmosios FIBA Čempionų lygos turnyro C grupės vietos, tą ir darysime. Turime kautis iš paskutiniųjų, – sakė „Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis. – Reikia pergalės, kad vėl susigrąžintume pasitikėjimą savo jėgomis.

Analizuojame žaidimą, žiūrėdami ne tik savo blogus momentus, bet ir gerus epizodus. Taip pat vyko ir individualūs pokalbiai, ir pokalbiai su klubo vadovybe, valdybos nariais. Galiu patikinti visus krepšinio sirgalius, kad tikrai vyrams rūpi rezultatai, jie labai išgyvena, kad pralaimėjome kelias rungtynes. Tikrai garantuoju, kad žaidėjai rungtynėse su PAOK atiduos visas jėgas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius