-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 02

Nusivylęs Šaras stebino Ispaniją savo minutės pertraukėle – paliko žaidėjus vienus

Šarūnas Jasikevičius kuria spektaklį ne tik krepšinio aikštėje, bet ir už jos ribų. Tačiau tas vaizdas visai nedžiugina 44-erių lietuvio. Prieš išvyką į Kauną Šaro „Barcelona“ pripažino „Valencia“ pranašumą. Treneris neslėpė nusivylimo savo komanda, kurios nepažadino net ir Ispaniją stebinusi minutės pertraukėlė.

Pasibaisėjęs savo auklėtinių pasirodymu, Š.Jasikevičius pabandė sukrėsti komandą „neįprasta ir neįtikėtina“ minutės pertraukėle, kaip ją apibūdina Ispanijos žiniasklaida.

Sušaukęs krepšininkus į pasitarimą, jis juos nužvelgė nusivylusiu žvilgsniu ir išėjo iš susibūrimo. „Barcelona“ krepšininkai prie suolo liko vieni. Kol žaidėjai bandė susikalbėti ir raginti vienas kitą, Šaras tik demonstratyviai kulniavo šalia.

„Aš galiu prisiimti atsakomybę, bet ne šiandien. Labai sunku daryti minutės pertraukėlę, kai po visko, ką tu pasakai, žaidėjai elgiasi priešingai, – minutės pertraukėlę paaiškino Š.Jasikevičius. – Mes labai gerai gyvenome pastarąsias keletą savaičių. Dabar turime mokėti už tai.“

„Barcelona“ pralaimėjo Valensijos krepšininkams 90:100 ir Ispanijos čempionate patyrė antrą pralaimėjimą per vienuolika rungtynių. Tai antras kluptelėjimas iš eilės po sensacingo pralaimėjimo Eurolygoje Vilerbane.

„Po pralaimėtų rungtynių Vilerbane aš tikėjausi visai kitokios žaidėjų reakcijos. Akivaizdu, kad nesugebėjome sutvarkyti savo psichologijos prieš komandą, kuri labai gerai žaidžia, ypač puolime“, – akcentavo „Barcelona“ treneris.

„Barcelona“ nesustabdė „Valencia“ priekinės linijos žaidėjų. Derrickas Williamsas į katalonų krepšį suvertė 25, Bojanas Dubljevičius – 24 taškus. „Valencia“ atakavo pasakišku procentu – pataikė 63 proc. dvitaškių (20/32) ir 52 proc. tritaškių (12/23).

„Visada atsilikome nuo varžovų vienu žingsniu ir nenusipelnėme pergalės. Turime labai greitai padaryti išvadas“, – pabrėžė Š.Jasikevičius.

VIDEO: 13 klausimų apie Šarūną Jasikevičių. Ką apie lietuvį žino Barselonos gyventojai?

„Išlikome ramūs, o pergalę mums atnešė puikus puolimas, – akcentavo Valensijos klubo strategas Jaume Ponsarnau. – Puolėme gerai, nors varžovai buvo fiziški. Išskirčiau tai, kad laimėti mums padėjo dinamiškas puolimas.“

„Žalgiris“ pabandys pratęsti „Barcelona“ pralaimėjimų seriją. Eurolygos dvikova Kaune startuos penktadienį 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius