Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 19

Oficialu: „Rytas“ ir dar dvi komandos žengia į Čempionų lygą

Pasitvirtino 15min kiek anksčiau skelbta informacija – Vilniaus „Rytas“ oficialiai pristatytas kaip naujas FIBA Čempionų lygos dalyvis.
Vilniaus „Rytas“ – „AS Monaco“
Vilniaus „Rytas“ – „AS Monaco“ / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Rytas“ turi daugybę puikių pasiekimų ir nuostabų titulų sąrašą, tarp kurių – 5 laimėti Lietuvos čempionatai, 3 LKF ir 2 Karaliaus Mindaugo taurės, taip pat 2 ULEB taurės“, – rašoma Čempionų lygos pranešime.

Taip pat pranešama, kad iš Europos taurės į Čempionų lygą keliasi Stambulo „Daruššafaka“ (Turkija) bei Bilbao „Retabet“.

„Esami pamaloninti ir sveikiname šiuos top klubus, kurie žaidžia vienose stipriausių lygų Europoje, prisijungus prie Čempionų lygos šeimos. Esu įsitikinęs, kad šios komandos įneš kažko ypatingo į kitame sezone, – cituojamas Čempionų lygos vadovas Patrickas Comninos. – Šių ekipų prisijungimas pabrėžia turnyro augimą ir vystymąsi.

Esame laimingi matydami, kad vis daugiau klubų, turintys ambicijų laimėti Europos trofėjų, renkasi Čempionų lygą tam, kad siektų savo svajonių.“

Esami pamaloninti ir sveikiname šiuos top klubus, kurie žaidžia vienose stipriausių lygų Europoje, prisijungus prie Čempionų lygos šeimos

Galimybė rungtyniauti FIBA Čempionų lygoje sostinės klubui parankesnė ir patrauklesnė iš finansinės pusės.

Gali būti, kad „Ryto“ vietą Europos taurėje užims Panevėžio „Lietkabelio“ klubas, kuris LKL čempionate 2019-2020 m. sezoną liko trečias.

„Rytas“ Eurolygoje ir Europos taurėje žaidė nuo 2003-iųjų. Prieš tai vilniečiai dalyvavo FIBA organizuojamose Suprolygos varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius