-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 22

Pau Gasolis kalbėjo apie Šarą: „Jis turi kritikuoti ir save patį“

Pau Gasolis atvirai pakomentavo „Barcelona“ komandos ir Šarūno Jasikevičiaus nesėkmes šiame sezone.
Šarūnas Jasikevičius ir Pau Gasolis
Šarūnas Jasikevičius ir Pau Gasolis / „Scanpix“ nuotr.

Puikiai pažįsta P.Gasolis ir „Barcos“ sporto direktorių Juaną Carlosą Navarro, ir trenerį Šarūną Jasikevičių.

Sporte kartais laimi, kartais pralaimi. „Barcos“ atveju, kuomet buvo užimtos pirmos vietos Eurolygos ir Ispanijos čempionatų reguliariajame sezone, tokia komanda nori laimėti bent vieną iš šių titulų.

Su „Mundo Deportivo“ kalbėjusi Ispanijos ir „Barcos“ krepšinio legenda vertino sezoną, kuriame buvo iškovota Ispanijos Karaliaus taurė, tačiau Eurolygoje finišuota trečioje vietoje, o Ispanijos čempionate – antroje.

„Taip nutiko, tam yra priežastys, kurias reikia pamatyti, išanalizuoti ir iš jų pasimokyti, kad kitais metais pergalės ateitų.

Dabar laikas pasidaryti savianalizę, negailėti savikritikos ir pagalvoti, kaip statyti viską nuo kito sezono, kad jis baigtųsi geresnėmis emocijomis. Ir reikia pasveikinti varžovus – Madrido „Real“, nes jie buvo geresni, geriau kovojo“, – teigė P.Gasolis.

Šaras – geras kovotojas, labai geras treneris, bet jis turi kritikuoti ir save patį

Pas Šarą „Barcoje“ karjerą pernai baigęs 41-rių buvęs krepšininkas, kuris dukart laimėjo NBA, pabrėžė, jog lietuvis – puikus kovotojas, kuriam kartais reikėtų kritiškiau žvelgti į save.

„Šaras – tikras kovotojas, labai geras treneris, bet jis turi kritikuoti ir save patį, ieškoti tobulėjimo galimybių, kad iš savo žaidėjų išspaustų dar daugiau. Tikiuosi, kad jis bus „Barcoje“ daug metų ir taps vienu sėkmingiausių klubo trenerių. Toks mano, kaip draugo, kaip sirgaliaus ir kaip klubo ambasadoriaus palinkėjimas.

Bet tokios situacijos priverčia augti, mokytis ir kritikuoti save, pamatyti, ką galima daryti geriau, ką reikia keisti savyje ateityje, kad komanda ir žaidėjai išspaustų iš savęs maksimumą“, – teigė P.Gasolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius