Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 21

Per sukąstus dantis: dar dviejų lyderių netekę „dizaineriai“ išlygino serijos rezultatą

Milano „Olimpia“ dėl traumų neteko dar dviejų žaidėjų, bet sugebėjo iškovoti įspūdingą pergalę Eurolygos ketvirtfinalio serijoje. Ettore Messinos auklėtiniai namuose 73:66 (19:17, 14:16, 20:19, 20:14) nugalėjo Stambulo „Anadolu Efes“ ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-1.
Sergio Rodriguezas
Sergio Rodriguezas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

„Olimpia“ jau ir taip dėl traumų vertėsi be Luigi Datome ir Nicolo Melli, o šiose rungtynėse neteko ir dviejų pagrindinių kūrėjų.

Pirmoje mačo pusėje iškrito Malcolmas Delaney, o ketvirtajame kėlinyje čiurną pasitempė ir puikias rungtynes iki tol žaidęs Sergio Rodriguezas.

Nepaisant skaudžių netekčių, „dizaineriai“ pademonstravo charakterį.

Po trijų Shane'o Larkino baudų metimų likus daugiau nei trims minutėms svečiai iš Turkijos pirmavo 63:59, bet tuomet italai prapliupo tiksliais metimais.

Shavono Shieldso dvitaškis, Beno Bentilo ir Devono Hallo tritaškiai, dar vienas Sh.Shieldso metimas, o galiausiai – ir šio dano įspūdingas dvitaškis su pražanga sukrovė Milano ekipai 6 taškų pranašumą (72:66) bei lėmė jos pergalę.

Pačioje rungtynių pabaigoje netektį patyrė ir „Anadolu Efes“, kai skaudžiai ant dešinės čiurnos nusileido ir aikštę buvo priverstas palikti naudingiausias praėjusio sezono Eurolygos žaidėjas Vasilije Micičius.

Trečiosios ir ketvirtosios serijos rungtynės kitą savaitę bus žaidžiamos Stambule. Trečiasis susitikimas vyks antradienį.

„Olimpia“: Shavonas Shieldsas 21 (8/11 dvit., 8 atk. kam.), Sergio Rodriguezas 17 (5 atk. kam., 5 rez. perd., 27 naud. bal.), Kalebas Tarczewskis 7.

„Anadolu Efes“: Shane'as Larkinas 19 (3/9 trit.), Vasilije Micičius 18 (2/11 trit.), Elijah Bryantas 7.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius