Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 19

PIKENROLO KLUBAS: Šaro derinys, didžiausi aktoriai ir mėgstamiausia L.Kleizos komanda

Kaip dažnai krepšininkai per minutės pertraukėles patarinėja treneriams ir ar tai negali priversti prie konflikto? Kiek krepšinyje yra įsišaknijęs vaidybos menas ir kas yra didžiausi aktoriai? Kiek realu turėti stiprių komandų LKL? Kur yra Kauno „Žalgirio“ talento Pauliaus Murausko lubos? Kurią komandą Lietuvoje labiausiai palaiko Linas Kleiza? Ar ASG arenoje galėtų tilpti dvi komandos? Kaip Benas Matkevičius pradėjo skauto karjerą ir kokie yra ateities planai? Atsakymai į šiuos klausimus ir B.Matkevičiaus videoanalizė apie Stambulo „Fenerbahče“ ir Šarūno Jasikevičiaus taktinius sumanymus – tik PIKENROLO KLUBE.
PIKENROLO KLUBAS su Linu Kleiza ir Benu Matkevičiumi
PIKENROLO KLUBAS su Linu Kleiza ir Benu Matkevičiumi / 15min nuotr. / A.Baltrušaičio montažas

PIKENROLO KLUBO nariai kiekvieną savaitę turi galimybę ne tik išgirsti laidos dalyvių Roko Pakėno, Lino Kleizos ir Beno Matkevičiaus atsakymus į jų iškeltus klausimus, pamatyti gvildenamas išskirtines temas, bet ir išvysti „Boston Celtics“ skauto B.Matkevičiaus paruoštą videoanalizę.

Videoanalizės rubrikoje – Kauno „Žalgirio“ būsimo varžovo Stambulo „Fenerbahče“ žaidimo akcentai bei Šarūno Jasikevičiaus akcentai prieš Milano „Olimpia“ ir lemiamas derinys.

PIKENROLO KLUBO epizodai kiekvieną savaitę pasiekiami tik 15min prenumeratoriams:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius