Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 02

Pirmoji nesėkmė sirgalių optimizmo nepalaužė: krepšininkų triumfu tiki dauguma

Lietuvių sirgaliai, nors ir nusivylę krepšininkų pralaimėjimu rungtynėse su Gruzija, ir toliau tvirtai įsitikinę kitomis nacionalinės rinktinės pergalėmis.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Net 97 proc. krepšinio gerbėjų pranašauja lietuvių sėkmę grupės rungtynėse su Izraeliu, rodo platformoje krepsiniosirgalius.lt atlikta apklausa.

Vidutiniškai šios sporto šakos gerbėjai prognozuoja, kad Lietuvos pergalė sieks 11 taškų. Rinktinės susitiks šeštadienį 21:30 Lietuvos laiku.

„Lietuvių susitikimas su Gruzija čempionato starte buvo labai skaudus ir dar kartą priminė daug sykių kartotą taisyklę: aukščiausio lygio varžybose silpnų priešininkų nebūna. Tačiau krepšinio aistruolių lūkesčiai komandai išlieka kaip visuomet aukšti, juo labiau kad Izraelio ekipa daugeliui veikiausiai neatrodo labai grėsmingas varžovas. Visgi turime nepamiršti, kad jai padės namų sienos ir savų sirgalių palaikymas“, – teigia „Viasat Sport Baltic“ krepšinio komentatorius Rytis Vyšniauskas.

Virtualiame protmūšyje krepsiniosirgalius.lt jau dalyvavo apie 4 tūkst. Lietuvos interneto vartotojų. Krepšinio sirgaliai čia ne tik atsakinėja į klausimus apie krepšinį, bet ir prognozuoja, kaip komandoms seksis artėjančiose rungtynėse. Izraelio ekipos pergale prieš Lietuvą tiki vos 3 proc. savo nuomonę pateikusių žmonių.

Lietuvos ir Izraelio komandos nebuvo susitikusios draugiškose pasiruošimo ciklo varžybose, tad šiemet jėgas tarpusavyje išmėgins pirmą kartą. FIBA sudarytame krepšinio rinktinių reitinge Lietuva šiuo metu yra penkta, o Izraelio nacionalinė komanda – vos 37-a.

Tačiau R.Vyšniauskas siūlo nepamiršti, kad reitingas sudaromas pagal praeities nuopelnus, o ne esamą rinktinės pajėgumą: „Pakanka pasakyti, kad kaimyninė Latvija, savo sudėtyje turinti 2 NBA žaidėjus, tarp jų ir superžvaigždę K.Porzingį, šiame reitinge yra vos vienu laipteliu aukščiau už Izraelį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius