Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 20

Po pergalės: Lietuvos sirgalių neišgirdę latviai lyginosi su NBA čempionais

Latvijos rinktinė šeštadienį Rygoje įrodė, kad priaugo iki lietuvių lygio ir kirto skambų antausį. Po pergalės Latvijos krepšininkai neslėpė džiugesio. 11 tūkst. sirgalių sukūrė ypatingą atmosferą, kurioje latviai neišgirdo tradiciškai garsių Lietuvos sirgalių.
Kristapas Porzingis
Kristapas Porzingis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Mes startavome agresyviai tiek gynyboje, tiek puolime, nes žinojome, kad lietuviai bus geresni antroje rungtynių pusėje. Manau, kad tribūnose buvo daugiau nei 90 proc. latvių. Atmosfera buvo neįtikėtina. Aš visiškai negirdėjau Lietuvos sirgalių“, – po rungtynių kalbėjo Davis Bertanis, kuris su broliu buvo vieni iš pagrindinių Lietuvos rinktinės žudikų šiose rungtynėse.

Latvijos rinktinės treneris Ainaras Bagatskis negailėjo pagyrų savo vyrams po pergalės prieš Lietuvą.

„Žinojome, kad lietuviai niekada nepasiduoda. Mes padarėme tik 10 klaidų – tai arti idealumo. Mūsų atsarginiai pelnė net 31 tašką. Pirmą kartą mes pagal šį rodiklį esame arti lietuvių. Trečiajame kėlinyje atrodė, kad lietuviai nesugebės pelnyti 70 taškų“, – patenkintas kalbėjo lietuvius prispaudęs Latvijos strategas.

A.Bagatskis Latvijos žiniasklaidai taip pat gyrėsi, kad kolegos iš Lietuvos jų rinktinę jau vadina Europos „Golden State Warriors“.

Dvigubą dublį surinkęs Kristapas Porzingis po rungtynių su Latvijos žiniasklaida nebendravo ir išplatino lakonišką žinutę socialiniame tinkle: „Ačiū visiems sirgaliams, kurie atėjo mūsų palaikyti. Mes laimėjome! Rytoj bandysime tą patį padaryti su Rumunija.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius